گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
نمیدونم بزرگترین زخم همینه هرچی میدوییی نمیرسی دیگه بدتر از این نمیدونم
حقققق
✨ مرسی از اینکه برای رو به راه شدن زندگیم برام دعا میکنید ✨ برای خوب شدن حال مادرم ✨ برای قبول شدنم و جور شدن ی کار خوب و رشته مورد علاقه ام برام دعا کنید ✨
✨ مرسی از اینکه برای رو به راه شدن زندگیم برام دعا میکنید ✨ برای خوب شدن حال مادرم ✨ برای قبول شدنم و جور شدن ی کار خوب و رشته مورد علاقه ام برام دعا کنید ✨
تنبل نیستن دیگه امیدی و انکیزه ای نمونده ادم بی انگیزه تنبل میشع حتی حاضر نیست از تخت پاشه
اتفاقا نسل هشتاد خیلی پرتلاش تر از بقیه نسل هاست خیلی
با هزار نفر رل زدن و یک مرتبه هم عشق واقعی رو تجربه نکردن . بازار کار داغون . اوضاع اقتصادی افتضاح . زندگی تو آپارتمان . فصل ها رو تجربه نکردن . فصل ها جابجا شده . بوی پائیز رو تجربه نکردن . ولی با خدای جنگ و فاینال فانتزی بزرگ شدن .
تنبل نیستن دیگه امیدی و انکیزه ای نمونده ادم بی انگیزه تنبل میشع حتی حاضر نیست از تخت پاشهاتفاقا نسل ...
والا انگیزه که برای کسی نمونده .خود من سه شغله ام .کلا روز درگیرم حتی وقتی خونه ام فکرم درگیر که سرکار چکار کنم و... کل دریافتیم از این ۳تا کار ۴۰ تومنم نمیشه .اما بگم چون پول نیست کار نمیکنم نه برعکس تلاشمو بیشتر میکنم تا شاید ...
گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.