2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😓😞

144 بازدید | 15 پست

ی زمانی چقدر خواهر کوچیکم رو دوست داشتم یعنی شدیداً...ولی به مرور زمان اینقدر در حقم بی معرفتی کردن و منو از خودشون روندن که مجبور شدم بی تفاوت بهش رفتار کنم

هرچند هنوز ته دلم دوسش دارم

۲۰ سالشه من ۳۵

اما خب تو مسایلی کم برام پیش اومد ، همراهیم نکردن و نقطه مقابلم ایستادن ..

بعد امروز بعد از یکماه که مسافرت بودم رفتم خونه مامانم خواهرم هم اومد به استقبالم تا دم در حال همو بغل کردیم اما چه کنم که به زور مجبور بودم جلوی خودمو بگیرم که مثل قبل صمیمی و پر از محبت نباشم باهاش 🥺

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بله درستهروابط متاستفانه دیگ مثل قبل نیس ونمیشه

عجیب دلم گرفته نمیدونم چرا با اینکه در حقم خوبی نکردن ولی دلم ازشون برنمیگرده ؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کوروش:باران باش و ببار، مپرس کاسه خالی از آنِ کیست

آخه بنظرت شدنیه؟؟

مثلاً فرض کن بدونی که خواهرت در مواقع ضروری و ناراحتیت نیست

خب میتونی مثل قبل باشی براش ؟؟

آخه بنظرت شدنیه؟؟مثلاً فرض کن بدونی که خواهرت در مواقع ضروری و ناراحتیت نیست خب میتونی مثل قبل باشی ...

قرآن:

ما شما را بخاطر خدا اطعام می کنیم، و از شما انتظار هیچ پاداش و سپاسی نداریم

البته حق داری ازش انتظار داشته باشی ولی شما همون الگویی که هستی بمون، یادت باشه اون 15 سال ازت بی تجربه تره و چه بسا هنوز درست ارزش ها رو درک نکرده (اگر چه سنش هم همچین کم نیست)

قرآن:ما شما را بخاطر خدا اطعام می کنیم، و از شما انتظار هیچ پاداش و سپاسی نداریمالبته حق داری ازش ان ...

با اون خواهرم اینجوری نیست

با اون خواهرم اینجوری نیست

البته پیامبر (ص) می فرمایند:

با هر کس درخور شان او رفتار کن

و اینکه امام علی (ع) می فرمایند:

گناهکار را با پاداش دادن به نیکوکار تنبیه کن

در نتیجه بنظرم شما همون انسان شریفی که هستی بمون، قرار نیست به کسی ظلم یا بی احترامی کنی، داری زندگی شرافتمندانه خودت رو می کنی. ولی بعنوان تنبیه می تونی با کسانی که باهات خوب هستن حتی بهتر باشی.

البته شاید هم بهت حسودیش میشه.

البته پیامبر (ص) می فرمایند:با هر کس درخور شان او رفتار کنو اینکه امام علی (ع) می فرمایند:گناهکار را ...

نه میدونی چیه

چون برگشتم به زندگی با شوهرم

دیگه باهام یک دوره قهر بود

بعدشم من پیشقدم شدم برا آشتی ، ولی خب مثل روز اول نشد

نه میدونی چیه چون برگشتم به زندگی با شوهرم دیگه باهام یک دوره قهر بود بعدشم من پیشقدم شدم برا آشتی ، ...

مطمئنا شما کار اشتباهی نکردی

ولی احتمالا ازت خواسته اینکار رو نکنی، و چون شما به حرفش گوش نکردی باهات بد شده.

در هر حال کارش درست نیست، و شما کار درست رو انجام دادی که برای آشتی پیش قدم شدی.
و اینکه مثل سابق باهات خوب نیست واقعا مشکل از خودشه...

مطمئنا شما کار اشتباهی نکردیولی احتمالا ازت خواسته اینکار رو نکنی، و چون شما به حرفش گوش نکردی باهات ...

آخه خداییش وقتی آدم تصمیم میگیره برگرده سر زندگیش حالا بهر دلیلی ل، باید قهر کنی باهاش ؟!؟!

اونم تویی که پانزده سال ازم کوچیکترین