2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیکلت چن روزست و الان روز چندم سیکلی؟

علاوه بر کیت ب علائم خودتم دقت کن. من ۳دوره کیت استفاده کردم دستم اومد از بدن خودم

دقیق بعد از گذشت ۱۳ روز از شروع پریودی ینی ساعتی ک وارد روز ۱۴ام میشدم رحمم شروع میکرد ب تیر کشیدن چند ثانیه ای و تموم میشد. گه گاهم دردای پریودی داشتم. همون روزم کیتم پررنگتر از بقیه میشد

منم کیتم از روز ۱۰ دوخط میشد

سیکلت چن روزست و الان روز چندم سیکلی؟ علاوه بر کیت ب علائم خودتم دقت کن. من ۳دوره کیت استفاده کردم ...

سپیده جون من پریودام نا منظمه شدیدا،ولی این ماه با طب سنتی پیش رفتم و گرمیجات خوردم.البته من با وجود اینکه پریودام نامنظمه هربار بغچعد پریود تخمک دارم,منتها شوهرم اسپرماش تعدادش کمه،بزا همین نتیجه نمیگیرم.امروز روز ۱۷هستم،دقیقا پریشب هم درد شدید تخمدان داشتم ینی اونروزی که برای بار بار اول کیت خطش پررنگ تر بود،و اقدامم داشتم ،۵روزه اقدامم.

سپیده جون من پریودام نا منظمه شدیدا،ولی این ماه با طب سنتی پیش رفتم و گرمیجات خوردم.البته من با وجود ...

خب پ از بعد پریودی اقدام کن اصن از کیت استفاده نکن

منم پریودی نامنظمی داشتم. دوماه شروع کردم ب گرم کردن رحمم. اولین اقدامی ک کردم این بود ک حموم نمیرفتم و اگر لباسم خیس میشد سریع عوضش میکردم(خیلی سخت و چندش بود ولی ب امتحانش می ارزید) پریودم مرتب شد و دقیق سر ۲۸ روز مرتب شدن. چون من میخاستم واسه پسر اقدام کنم خیلی حیاتی بود ک روز تخمک گذاریمو بدونم . ۳دوره ام کیت استفاده کردم بدون اقدام ک فقط بدونم بدنم چطوری ج میده

کیت من خط cهمیشه پررنگتر بود.فقط روز ۱۳ از بقیه روزا پررنگتر‌میشد و روز ۱۴ پررنگتر از ۱۳ و بفد دوباره کمرنگ میشدن. هیچ روزی خطtپررنگتر یا همرنگcنشد

خب پ از بعد پریودی اقدام کن اصن از کیت استفاده نکن منم پریودی نامنظمی داشتم. دوماه شروع کردم ب گرم ...

والا میخوام تا چن روز اقدام داشته باشم ولی شوهرم میگه واقعا خسته شده دیگه،😢😢😢😢