2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم فک کنم بستگی به سن داره به من که گفت باید عینک بزنی

جسارتا شما چند سال دارید

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

فک کنم ازسن 12ب 30سالگی میشه

ببخشید کدام بیمارستان عمل کردید؟کدوم شهر؟

اسن دکتر هم میگید؟

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

من تو شهر کرد رفتم اصفهانم رفتم هردکتری بهم یه جیزی میگه

ااصفهان دکتر اشتری خیلی خوبه سال ۸۴ اینطوریا بود خاله هام و دختراش رفتن عمل کردن اونجا

از اون موقع تا الان راحت شدن از عینک اون موقع ما پولشو نداشتیم

ن خوب نمیشه اب مروارید عمل کنی دیگه نیازی نیست عینک بزنی

😥

بیمارستان نبود کلینیک مطب خصوصی شهر شیراز دوسه تا دستیاربودن معروف ترینشون دکتر نامور ودکتر موسی زار ...

خیلی ممنونم اسم کلینیک رو میگید

خیلی ممنونم اسم کلینیک رو میگید

خواهش میکنم خواهر کلینک بصیر معروفه سرچ کنی میاد بالا هزینه قوزقرینه یه چشم 15میلیون بعلاوه عکس چشم 2300 لباس عمل دوتومن هزینه لنز سه تومن وغیره ک کلا شد 26میلیون تومن

سونو گرافی 🤔🤔🤔 منطورتون توپوگرافیه

من اطلاعات در این ارتباط ندارم ممنون میشم بهم اطلاعات در این زمینه بدین

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

خواهش میکنم خواهر کلینک بصیر معروفه سرچ کنی میاد بالا هزینه قوزقرینه یه چشم 15میلیون بعلاوه عکس چشم ...

خیلی ممنونم مفصل توضیح دادید