2777
2789
شماهم باید داعم عینک بزنید یا میشه عمل کرد به من گفت باید عینک بزنی عمل نمیشه

بله متاسفانه

۲۷ساله ک دارم عینک میزنم الان ۳۷ سالمه

دکتر گفت ۶۰ سالگی دعا کن آب مروارید بیاره چشمت ک عملت کنن اونوقته که میتونی بدون عینک ببینی 😅😅😅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره عزیزم بچه من هفته پیش عمل کرد دکتر خوب توشیراز

قوز قرنیه رو😍

برا بزرگسالا هم میشه؟

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

البته متاسفم براتونمیگن بیشتر از مالیدن چشم میاذ ولی برا برادر من از بدو تولد بود که متوجه نشدیم متا ...

من از بچگی تنبلی چشم داشتم حالا قوز قرنیه هم بهش اضافه شده قوز بالا قوز شدهذ😢😢😢😢

من از بچگی تنبلی چشم داشتم حالا قوز قرنیه هم بهش اضافه شده قوز بالا قوز شدهذ😢😢😢😢

الهی عزیزم

برادر منم همزمان استیکمات هم داره متاسفانه

یکی از عزیزان اینحا گفتن بچشون عمل کرده تازگیا؟

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

بله متاسفانه ۲۷ساله ک دارم عینک میزنم الان ۳۷ سالمه دکتر گفت ۶۰ سالگی دعا کن آب مروارید بیاره چشمت ک ...

شما هم قوز قرنیه منظورتون بود باعمل اب مروارید خوب میشه؟

دکتر ب من گفت از ضربه ب چشم میاد یا ارث

متاسفانه

اره یکی ازکاربذا گفت

یعنی درمان داره😍؟