2777
2789
عنوان

HPVکجا میاد

67 بازدید | 19 پست

دوستان این ویروسه از کجا میاد یعنی مثل چجوری وارد بدن میشه ...جز رابطه استخر مثل تیغ اینجور چیزا ..چجوری اولش بوده مثل از کثیف بودن حموم نرفتن اینجور چیزا میاد؟؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سوال بود برام ...مثلا اولش از کجا اومده این ویروسه فرده چیکار کرده ک گرفته سوال شد برام😅

اون اولین فرد فک کنم از یع جانداری باید گرفته باشع

چون ویروس کلا اینطوریه موجود زندس

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍

نه ، واگیر هست شیرالات دستشویی های عمومی هم ممکنه ویروسی باشه . ولی بیشترینش مقاربتی هست .

من میدونم وقتی با ی فرد آلوده رابطه داشته باشی ویروس میگیری ..کسی ک نداشته باشه زیگیل ممکنه خود ب خود وجود بیاد

اون اولین فرد فک کنم از یع جانداری باید گرفته باشعچون ویروس کلا اینطوریه موجود زندس

چ بگویم یعنی اونی ک نداشته باشه کلا رابطه نداشته باشه ممکنه خود ب خود وجود بیاد،؟

سوال بود برام ...مثلا اولش از کجا اومده این ویروسه فرده چیکار کرده ک گرفته سوال شد برام😅

اچ پی وی مخفف

ویروس پاپیلومای انسانیه

ینی برای آدمه

راجب اون سوالت از هوش مصنوعی بپرس و مقاله بخون

من میدونم وقتی با ی فرد آلوده رابطه داشته باشی ویروس میگیری ..کسی ک نداشته باشه زیگیل ممکنه خود ب خو ...

گفتم واگیره یعنی باید از یکی یا یه چیز آلوده وارد بشه . خود به خود نه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

چ بگویم یعنی اونی ک نداشته باشه کلا رابطه نداشته باشه ممکنه خود ب خود وجود بیاد،؟

نه یکی خود به خود نمیگیره

یا رابطع و بزاق و...یا خون و...

فقط از راه هاش گرفته میشه

که وارد بدن بشه

اچ پی وی مخففویروس پاپیلومای انسانیهینی برای آدمهراجب اون سوالت از هوش مصنوعی بپرس و مقاله بخون

ن بابا چندشم میشه از این چیزا تاپیک دیدم درباری ایدز فکرم مشغول شد نکنه منم بگیرم 🤣