2777
2789
عنوان

گزارش روزانه رژیم کتو

190 بازدید | 27 پست

کسی که نیومد باهم بگیریم🫩

اینجارو برای خودم زدم

شاید برای کسی هم مفید باشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چرا کتو گرفتی؟

25کیلو اضافه وزن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز اول

قرار بود 15 مرداد باشه...انقدر خسته بودم از همه چی

از خوردن از کسلی بیحالی از عزت نفس نداشتن از اعتماد به نفس نداشتن

از این که نمیتونم نه بگم....به دوست داشتنی هام... چقدر ذلت آور...

سفر شمال رفته بودیم روزای آخر بعد این ک دیگه خودمو با بستنی و شربت و شیرینیجات و غذاها خفه کردم بالخره از 16 نه !!! از 17ام شروع کردم🫩 فقط. برای این که صبح نون سنگک خریدیم منم عاشق جای شیرین😍 دیگه موکول شد به روز بعد

روز 17 هم بالخره شروع کردم💪😊

من خوششششحال..... برای این که بالخره افتادم تو یه مسیری که کاهش وزن داره

روز اول خوب سپری شد صبحانه 3تا تخم مرغ آبپز با کره فراوون خوردم ولی فوق العاده حالم بد شد سردرد شدید که مجبور شدم مسکن بخورم

رژیم اصولی بگیر

اصولی ترینش کیتوجنیک هست!

نه فقط برای لاغری، درواقع سبک زندگی سالم اینه.

الان متخصصان حوزه های مختلف اغلب جدا جدا به این رژیم رسیدن، از مغر و اعصاب بگیر، تا بقیه...

اصولی ترینش کیتوجنیک هست!نه فقط برای لاغری، درواقع سبک زندگی سالم اینه.الان متخصصان حوزه های مختلف ا ...

بله دقیقا همینطوره

رژیم اصولی بگیر

دوساله هرروشی رو امتحان کردم

من تو عمرم خیلی چاق و لاغر شدم باهرکدوم از این روش های لاغری تجربه دارم یه بارم با کتو 13کیلو کم کردم

اتفاقا رژیم عاااالیه ولی سخخخخته

دوساله هرروشی رو امتحان کردم من تو عمرم خیلی چاق و لاغر شدم باهرکدوم از این روش های لاغری تجربه دارم ...

فقط اولش سخته که بدن هنوز یاد نگرفته از کیتون توی خون استفاده کنه، بعد از چند روز عادی میشه.

من الان فقط شام می خورم و کاملا اوکیم. پر از انرژی خدا رو شکر.

روز دوم اما من صبح زود ساعت 5صبح بیدار شدم چشمام اینجوری😳😳

سرحال بودم ولی امید به زندگی نداشتم😂 چون دیگه تو صبحانه خبری از چای شیرین نبود

ولی من تصمیممو گرفته بودم

باید باید این مسیر رو برم

امروز گذشت

شب دوباره سردرد شدید.... بازم مسکن آروم کردم و خوابیدم

فقط اولش سخته که بدن هنوز یاد نگرفته از کیتون توی خون استفاده کنه، بعد از چند روز عادی میشه.من الان ...

بله دقیقا ، انرژی فوق العاده ای که داره ....عاشق اون حالم....اون انرژی....اون قدرتی که تو دستات تو پاهات تو زبانت جاری میشه😍

شما چند وقته کتویید؟؟؟

میشه به من قوت قلب بدید؟؟

هرروز گزارشم بخونید؟؟

بله دقیقا ، انرژی فوق العاده ای که داره ....عاشق اون حالم....اون انرژی....اون قدرتی که تو دستات تو پ ...

خیلی وقته. اگه دوست داری بیشتر در موردش بدونی می تونی کانال دکتر Eric Berg DC رو توی یوتیوب دنبال کنی.

یه تاپیک دارم در مورد لاغری، بخونش مطمئن شی که داری درست انجامش میدی.

آره، خواهش می کنم.

# روز سوم

صبح بیدارشدم حالم خیلی بهتر بود

همین که غذاهام رو پر از روغن میکنم هم سیر میشم هم حالم از همه ی غذاها حتی غیر مجاز بهم میخوره و میلی به هیچ چیزی پیدا نمی کنم

این خیلی برام کمک کننده بود

امروز سبک تر بودم ولی شب درد بدن و پا و سردرد اومد سراغم مجبور شدم دوباره مسکن بخورم

خیلی وقته. اگه دوست داری بیشتر در موردش بدونی می تونی کانال دکتر Eric Berg DC رو توی یوتیوب دنبال کن ...

خیلی ممنونم🙏

چندسال پیش که یه دور گرفتم و باهاش 13کیلو کم کردم ، اون موقع خیلی تو اینستا پیچ ketozist رو دنبال میکردم ...اطلاعاتم کم نیست

الان خیلی به تشویق و اراده احتیاج دارم

تو طول روز گاهی میشه که میگم بیخیال و ول کن...

ولی بازم میگم نه تو باید ادامه بدی و انجامش بدی

#روز_چهارم

امروز چالش زیاد داشتم!

میخواستیم از رشت برگردیم

صبح پاشدم وسایلا و ساکارو جمع کردم دوتا نیمرو با کره پختم و چون گرسنه بودم ، راحت خوردم و سیر شدم

اما وقتی برگشتم خونه،

یخچالو که باز کردم وسایلو بزارم تو یخچال،

چشمم خورد به اون مربای انجیری که عاشقش بودم😍 یه آن با خودم گفتم ولش کن....از زندگی لذت ببر!

ولی سرخودم داد زدم و گفتم بستهها دیگه! بعدا میخورید! چقدر میخوای بخوری! بسه دیگه تو باید تمومش کنی

اگه از این رژیم دربیام دیگه هیچ راهی نداری

اون موقع میخوای چی کار کنی

در یخچالها بستم رفتم دراز کشیدم ناخودآگاه گریه کردم و از ته دلم از خدا خواستم کمکم کنه😭

از این موج هم سالم بیرون اومدم

یکم سینه ی مرغ رو کباب کردم با روغن زیتون خوردم و تمام....

فکر میکردم اگه مکان عوض بشه ممکنه برام سخت باشه

این بار باید مراقب موج خونه ی مامانم باشم😫

که فردا قراره برم

هنوز خودمو وزن نکردم

دوست دارم دیر به دیر وزن کنم

ولی قسمت پشتم که میگن کول، خیلی کم شده

توکل به خدا

خدایا کمکم کن!🤲