2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش مامانم میفهمید ایندم مهم تر🫠🫠

به مامانت چیکار داری

خودت یه تصمیم بگیری و پاش بمون

به بقیه هم هیچ ربطی نداره

چرا ما ایرانی ها نمی تونیم بزرگ شیم!!! همش اخلاق ها و فرهنگ های مسخره داریم

به مامانت چیکار داریخودت یه تصمیم بگیری و پاش بمون به بقیه هم هیچ ربطی نداره چرا ما ایرانی ها نمی تو ...

اخه خیلی با حرفاش تخریبم میکنخ اخه من سال اول. انقدر مرگ و میر عزا عروسی تصادف باهم شد ماه های اخر اصاا نخوندم درس امسالم که بهتر خونوم شد ولی اونی که میخوام نشد معدلم تهش ۱۵ میشه اون رشته ایی میخوام نمیارم بلکه کنکور بالا ۵۰ بزنم همه درسا که ممکن نیست برام خواستم بشینم واسه سال بعد حتی هنوز ۲۰ سالم نشده

اخه خیلی با حرفاش تخریبم میکنخ اخه من سال اول. انقدر مرگ و میر عزا عروسی تصادف باهم شد ماه های اخر ا ...

ببین خانم

من خودم یه سال پشت موندم خب...

اگه فک می کنی یه سال نشستن باعث میشه نتیجه ی بهتری بگیری، بمون...

ولی یه چی بهت رک بگم.... هر سال از سال قبل بدتر میشه اوضاع... خودت امسالو دیدی که...

سال بعد هم بدتره...

ولی پتانسیل خودت رو حتما ببین.... با مامانت هم صحبت کن... یعنی چی تخریبم می کنه 😐 ادم مگه بچه اشو تخریب می کنه!! خب داری برای ایندت تلاش می کنی دیگه... کاشکی من مامانت بودم، اینجوری درکت می کردم 🤣🤣 (شوخی)

ببین خانم من خودم یه سال پشت موندم خب... اگه فک می کنی یه سال نشستن باعث میشه نتیجه ی بهتری بگیری، ب ...

😂😂

اره نه خدایی امسال. برام سطح سوالات اسون تر بود نهایی ها ولی من باید نمونه سوال و وقت بیشتری میزاشتم ولی خب شد تجربه من مشکلم نهایی تستیم قویه

شما یه سال نشستید نتیجه بهتری گرفتید؟ توی تجربی پشت کنکور موندن ی چیز طبیعیه

😂😂 اره نه خدایی امسال. برام سطح سوالات اسون تر بود نهایی ها ولی من باید نمونه سوال و وقت بیشتری م ...

اره نتیجه ام بهتر شد

یه ۱٠ هزار تا رتبه اوردم پایین

رتبه ام شد ۱۲ هزار منطقه دو

ولی خب یه سال نشستن به قول خودت طبیعیه ...