2777
2789
عنوان

دستیار دندون

125 بازدید | 15 پست

مدرکم ی ماه دیگه میاد امروزم کلاس عملی بودم

کل شهرخونو دور زدن کسی نمیخواس حتی شهر بزرگترم رفتم بازم نمیخوان حالا یبار میخوام کار کنم هیچ کس جای خالی نداره خیلی خورد تو ذوقم دعا کنین ی کار جور بشه برام مرسیییی:) راستش خستگی زیاد داره به حقوقش نمیارزه ولی حتی اگه ۱۰ تومنم بدن سه قرون داشتن خیلی بهتر از هیچی نداشتنه حداقل پول خورد و خوراک در میاد که😕

از یطرفیم اگه شهر دیگه کار پیدا کنم هزینه رفت و آمدم زیاد میشه گرفتار شدیم بقراننننننن

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهرین

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

همه دستیار شدن

بخاطر همینه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

رشتت چی بوده؟

تجربی

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

همه دستیار شدن بخاطر همینه

منم گفتم برم یه رشته ایی که بلاخره ب رشتمم بخوره ولی کلا نمیدونم کی میان که سریع پر میشه

حتی یک سایتی پیجی یچزیم ندارن که مثلاً تازه دکترا که مثلاً تازه کارم بتونم برم برای مصاحبه

بعد جالبش اینه سابقه م میخوان خب ازم جا سابقه بیارم😑

کدوم شهرین

مازندران

چی قبول شدی؟

امسال کنکوریم

ایشالا جور میشه

انشالله مرسییی🤍

منم گفتم برم یه رشته ایی که بلاخره ب رشتمم بخوره ولی کلا نمیدونم کی میان که سریع پر میشه حتی یک سایت ...

حالا بازم بگردی هست گلم

در ضمن خیلیییییییییییییییییی کارش سنگینه یکی از اشناهامون رفته بود با اینکه دختر زبلی بود گفت کونم پاره شده از بس سنگینه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

یعنی دوباره میخای کنکور بدی؟میشه یکم در مورد خودت بگی

ن من سال آخرم امسال کنکور دارم ولی نمیخام بدم چون این سه خیال اصلا نمیخواستم کنکور بدم یهو ۱۲ اومدم برام جدی شد چون در خودم نمیدیدم گفتم ثبت نام نکنم امسال استراحت کنم مغزم خستس از درس ولی سعی کنم همچنان دریای شیمی و زیست سه تا پایه رو تموم کنم یا فیزیک مثلا

چرا عزیزم؟ برای چی میخوای بدونی؟