2777
2789

نه من قدم کوتاه نیست ولی از دوستم شنیدم میگه اتفاقا دخترای قد کوتاه جذاب ترن مخصوصا بین پسرا...اصلا نگران قدت نباش مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه بعضی ها چرت و پرت بگن و خودت اذیت شی همین

نه من قدم کوتاه نیست ولی از دوستم شنیدم میگه اتفاقا دخترای قد کوتاه جذاب ترن مخصوصا بین پسرا...اصلا ...

خیلی اذیتم میکنن همش بهم میگن بخاطر قدت بیچاره شدی حتی سرکارم راهت نمیدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی اذیتم میکنن همش بهم میگن بخاطر قدت بیچاره شدی حتی سرکارم راهت نمیدن

اره فقط همین حرفا هست وگرنه بهت قول میدم هیچچچ مشکلی نداشته باشی ...اعتماد به نفس داشته باش

خب چجوریه اونایی که سه متر قد دارن تو کار مشکل ندارن بعد میگن اونایی که قدشون کوتاهه به مشکل برمیخورن..نوچ اینجوری نیس:)

اره فقط همین حرفا هست وگرنه بهت قول میدم هیچچچ مشکلی نداشته باشی ...اعتماد به نفس داشته باشخب چجوریه ...

نمیدونم خیلی استرس دارم راجب این موضوع همسایمونم که ولم نمیکنه همش میگه آبجی منم مثل توعه کسی نمیاد خواستگاریش

نمیدونم خیلی استرس دارم راجب این موضوع همسایمونم که ولم نمیکنه همش میگه آبجی منم مثل توعه کسی نمیاد ...

جوابشو بده ...واقعا دارن توهین میکنن

اصلا اینجوری نیست

کسایی رو میشناسم با همین قد که واقعا هرکسی میبینتشون ازش خوششون میاد...جدی میگم اصلا نگران این چیزا نباش اون خواهرش شاید ی مشکل دیگه ای داشته