2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کیت کت چیه؟    

نوعی شکلات ویفری اسم و رسم دار میباشد دخترم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
کیت تخمک گذاری ۰ند روز بعد پریودیت هرروز میزاری مثل بیبی چکه بهت میگه کی تخمک گذاری میکنی همون روز ی ...

اوه چه باحال یادم باشه خواستم بچه دار بشم بگیرم.خدایا چقدر من ساده و چشم و گوش بستم اخه  

کیت تخمک گذاری ۰ند روز بعد پریودیت هرروز میزاری مثل بیبی چکه بهت میگه کی تخمک گذاری میکنی همون روز ی ...

کیت بسته ای من دیدم تکی ندیدم چه گرون

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الان  میپرسه خوب چطوری میزارن؟؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز