2777
2789

زنداییام و سال به سال نمیبینیم و این واقعا عالیه🗿

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن داداش خوب

خواهر سوهر خوب

مادر شوهر و عروس خوب

همه ی اینا رو پقتی خوب میبینی که دهنسونو وا نکنن و تو باهاشون حرف نزنی و فقط دوووور وایسن...دووووووورررررر خیلی دووووووورررررررر

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

من خواهر همسرم فوق العادسسسس و طبیعتا منم براش زن داداش خوبی ام

خیلی ام همسرم و خواهرش باهم به مشکل میخورن ولی من همیشه حلش میکنم میگم شما جز هم کسیو ندارید باید قدر همو بدونید

ولی باهاش خیلی صمیمی ام بزرگترین راز های همو میدونیم

کل گذشته همو میدونیم

باهم مسافرت دخترونه میریم(خودشم متاهله)

باهم دور دور میریم😂

همیشه و همه جا پشت همدیگه ایم

انگار خواهر منه اصلا

امیدوارم هر چی ارزو داره براورده بشه در حق من خواهری کرده که هیچ حتی مادری ام کرده چون مادر ندارم

اختلاف سنیمون هم تقریبا ۷ ساله

بزرگه خوشگل مهربون بااحترام. دومی برعکس کاملا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

زنداییام و سال به سال نمیبینیم و این واقعا عالیه🗿

من یک زندایی دارم انقد دوسش داشتم نمیدونم سر چی با مامانم به هم زدن الآنم باهاش حرف میزنم ولی اگر ببینمش

تازه عروس سایتم🙂↔️☺️

زن داداشم فوق العاده زن با ادب و با شخصیت و خانومیه ،با خدا و با وجدانه

همین که با اخلاق برادرم کنار اومده ازش ممنونم

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم👩❤️👨 ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق دیارمم ، عاشق «بارون🌧️»عاشق «جنگل🌳»عاشق «کوه⛰️» عاشق «دریا🌊» ، بهشت من🏞️ ، شهر من همه اینا رو با هم داره ،کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»

زن داداش خوبخواهر سوهر خوبمادر شوهر و عروس خوبهمه ی اینا رو پقتی خوب میبینی که دهنسونو وا نکنن و تو ...

ما تو یه خونه زندگی میکنیم با زنداداشم اینا خب شاید بشه من یکم بد خلقی کنم ولی اون بیارم حتی اخم نکرده بهم عین خواهر همیشه پشتمه

تازه عروس سایتم🙂↔️☺️

زن داداشم فوق العاده زن با ادب و با شخصیت و خانومیه ،با خدا و با وجدانه همین که با اخلاق برادرم کنار ...

وای منم داداشم انقد اخلاق کندی داره گاهی گریه ام میگیره میگم حیف زنداداشم

تازه عروس سایتم🙂↔️☺️

زن داداش خوبخواهر سوهر خوبمادر شوهر و عروس خوبهمه ی اینا رو پقتی خوب میبینی که دهنسونو وا نکنن و تو ...

من خواهر شوهرمم اوایل خوب بود دم جدا شدن دهن کجی کرد

تازه عروس سایتم🙂↔️☺️