2777
2789
عنوان

جاری و دخترش

139 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من خواننده خاموش بودم تا حالا الان یک مشکلی پیش اومده واقعا نمدونم چکار کنم

من خودم مشهدم و هرسال خانواده شوهرم هرکدومشون سه چار روز میان مشهد زیارت بماند که ما میریم اونجا ما رو نمیشناسن انگار حالا جاریم اینجا بودن سه روز بعد من تو کروه خانوادگیم زدم برا خاهرام که مهمون داری خسته شدم و اب کمه برق قطع میشه باید همش پذیرایی کنم دختر جاریم گوشیمو برداشته همه رو خونده حالا خاهر شوهرم زنگ زده که تو چرا اینکارو کردی نا راحتشون کردی واقعا درک نمیکنن که جرا اون بی اجازه گوشیمو برداشته بگین دوستان جوابشو چی بدم

اره دیگه تو با خواهرت دردودل کردی

اصلا دوست داشتی ک هرچی دلت میخواد بگی

نرفتی ک مستقیم به جاریت یا ب مادرشوهر یا خاهر شوهر بگی ک

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بچه پرو یی واقعا که مادرش چرا هیچی به بچش نمیگه دیگهاینجور مواقع گوشتو از جلوی چشمت دور نکن همیشه همراه خودت داشته باش

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

اصلا ناراحت نباش چه بهتر که خوندن فهمیدن چه خبره

بگو منم آدمم اون به چه حقی گوشی من و برداشته برا همین یک کارم که شده تو دست پیش بگیر و بگو محرم خونه م نیستن بدون اجازه میرن سر گوشی دیگه نیان.بیخیال بابا اونا باید یک فکری کنن مگه خونه تو هتله

خیلی رک و جدی بگو دخترش غلط کرده رفته سر گوشی من و چتامو خونده شاید من عکس لختی با شوهرم اونجا داشتم شاید پیام خصوصی با شوهرم یا خواهرم داشتم چرا باید بره بخونه؟

که اولا دیگه ازین 💩 ها نخوره

دوما بگو هرموقع هرکس هوس امام رضا و زیارت کرد به نزدیک ترین هتل یا مسافرخونه مراجعه کنه مگه خونه ی من زائرسرا که هرکس برسه بیاد تو؟؟؟

ضمنا جاری خودش زبون داره خواهرشوهر هم غلط کرده خودشو انداخته وسط ، آدم زنده وکیل وصی نمیخواد

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40