2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 105 پست
خب خودش نمیخواد خودش بره طلاق بگیره مهریه هم ببخشه.تو چرا مهریه میدی؟؟؟

دقیقا دین انسانیت اینو میگه ولی دادگاه میگه مهریه تو قانونی عندالمطالبه هست ولی خانم هم باید از اقا تمکین کنه ایشان برا مهریه و مال و اموال اومده بود که مهریه قسط بندی شد و دختره هم چون مقصر بود و اعلام کرد که تمکین نمیکنم ناشیزه شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارزش نداره به نظرمنمن اگه جای اسی بودم اسم عوقم میگرفت غرورمو پاش نمیزاشتم شرشو کم میکردم

عزیز من غرورم گذاشتم بیشتر از اونم گذاشتم گفتم شاید زندگیمون درست بشه بیاد سر عقل ولی نه

تجربه شد برات،درسته تجربه ی تلخی هست ،ولی دیگه فکرت روانت آروم میشه به مرور زمان ،ان شاالله از این ب ...

ممنونم بهار خانم من با تمام وجود تلاش کردم خورد تو ذوقم بد هم خورد الان هم تمام دوست دارم هایی و تمام سوپرایز هایی براش کردم و ذوقمو کور کرد به تنفر تبدیل شده

داداش یعنی الان طلاقش نمیدی؟

نه بخدا به مرگ عزیزترین کسم تا ابد پیش قسط سکه اش با وام و قرض جمع کردم دیگه ۲۴ ماه یه سکه میدم تا ابد طلاقش نمیدم چون بد کرد و برا هدف زندگی نیوند و من وجدان خودم قاضی،هست هیچ انسانی بدون عیب و نقص نیست هیچ کس ولی دونفر وقتی بخوان همو کامل می کنن مشکل حادی نداشتم نه

ممنونم بله درست میگید

اقا میتونه بدون اینکه خانوم بیاد دادگاه

اونو ناشزه کنه یا باید حتما خانوم تودش بگه تمکین نمیکنم؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اقا میتونه بدون اینکه خانوم بیاد دادگاهاونو ناشزه کنه یا باید حتما خانوم تودش بگه تمکین نمیکنم؟

نه دو حالت داره یا خانم خونه شوهرش بدون اجازه ترک میکنه در این حالت اقا براش اظهار نامه میفرسته بعدش دادخواست الزام به تمکین میده اگر نیاد میتونه بره دادگاه ازش شکایت کنه و ناشیزه اش کنه و حالت دوم اینکه خانم برا دریافت نفقه شکایت کنه مرد وظیفه اش هست ماهیانه خرجی خانم رو بده و خانم هم در منزل مشترک از شوهرش تمکین کنه در غیر این صورت بازم ناشیزه میشه

پروسه جداییشون به دادگاه کشید؟ چند مدت طول کشید؟

چون توافقی بود زیاد طول نکشید

داداشم وکیل گرفت خودشم اصلل نرفت

طلاق اخرشم به وکیل وکالت داد رفت طلاقشو داد شرشو کم کرد

الانم دوساله با به دختر خوب و قدرشناسو و محترم ازدواج کرده و کاملا راضیه

بابا دنیا ک به اخر نرسیده

دقیقا من برا درست کردن زندگی تلاش کردم خودش نخواست

زندگی فیلم هندی نیس. وقتی نمیخواد و میخواد از این قضیه سواستفاده کنه نباید طلاقش بدی که مجبور به طلاق توافقی بشه با خودش طلاق بگیره با بخشش مهریه

چون توافقی بود زیاد طول نکشید داداشم وکیل گرفت خودشم اصلل نرفت طلاق اخرشم به وکیل وکالت داد رفت طلاق ...

بهترین کار کرده که چشمش ت. چشمش نیافتاده

الهی که خوشبخت ترین زوج رو کره زمین باشه

درسته دنیا به اخر نرسیده ولی وقتی که پسر مشکلی نداره عادی داره زندگی میکنه بجز همسرش و زندگی برا کسی دیگه که زندگی نمیکنه نمیخوای شرتو کم کن برو دیگه چرا اینقدر وقیح باشی دنبال سکه و مهریه باشی یا مثل ادم بشین و زندگی کن زندگی یه پسرو داغون کردی مگه فیام هندیه

زندگی فیلم هندی نیس. وقتی نمیخواد و میخواد از این قضیه سواستفاده کنه نباید طلاقش بدی که مجبور به طلا ...

اره ولا اگر من مشکل حادی مثل اعتیاد دزدی خیانت و ... داشتم حق داشت دادگاه هم حق طلاق بهش میداد ولی اقا اگر مشکلی نداره و خودت نمیخوای زندگی کنی شرتو کم کن و برو نمیشه با التماس و به اجبار کسی رو نگه دارم که

پس بشین تا اخر عمرت خودتو بدبخت کنه و مهریه بده بمن چه

خآنم شما حرف درستی زدید مثل اینکه حرفمو اشتباه گرفتید دادگاه براش مهریه تعیین کرده ولی از طرفی حق طلاق رو به من داده و خانم هم ناشیزه شده منم گفتم تا اخر عمر طلاقت نمیدم