2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 105 پست
مرسی عزیزمبه نظرم باشناخت وعلاقه ازدواج کنی خیلی بهتر از اینه که با سکه بری تو مسئله ازدواجموفق باشی ...

به روی چشم خودمم همین قصدو دارم😍🩷

ممنون از شما🤍🫂

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا ولی دختره بلاتکلیف میمونه خونه پدرش اگر مرد مشکلی نداشته باشه

داداش یعنی الان طلاقش نمیدی؟

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

من خودم مهریه آنچنانی دوست ندارماگه مشکلی وجود داره میخوام طلاق بگیرم چرا باید تمام مال و اموال اون ...

منم میگم تو زندگی زن و شوهر هی دعوا و جر و بحث هست چه بخواهی چه نخواهی ولی اینکه مرد بدون دلیل و مشکل حادی پا پس بکشه قانون باید یه مجازات و قانونی جدا از این قانونا برا این مورد بزارهتا بحث کاسبی برداشته بشه و خانم های محترم به پای خانم هایی که برا زندگی نمیان نسوزن

به نظرمن باتجربه ایی ک دارم میگم بهت هرچیو خرج کردی از حلقومش بکش بیرون و طلاقشو بده واسه خودت زندگی ...

بخدا تا الان بیش از دو میلیارد برا عروسی و جهیزیه خرج کردم و عمرمو گذاشتم ازش اصلا نمیگذرم هیچ وقت تا ابد

خداروشکر داداش خدا پدر و مادرتو نگه داره بخاطر تربیت شماجدا بشید ایشالله یه دختری که لیاقت شمارو دار ...

ممنونم خانم شما لطف داری خدا عزیزتو برات حفظ کنه ممنونم ان شاالله ولی واقعا دور از جون بقیه دختر ها دیگه اعتماد و ذوقم کامل خراب شده هرچند میدونم ده تا انگشت مثل هم نیستن ولی باز ته دلم ذوقم کور شده 😢😢😢

منم میگم تو زندگی زن و شوهر هی دعوا و جر و بحث هست چه بخواهی چه نخواهی ولی اینکه مرد بدون دلیل و م ...

اینم از مشکلات قانون ناقص ما هست متاسفانه

همسرت احتمالا بعد عروسی طرف رو دیده دوباره فیلش یاد هندستون کرده چه میدونم با شما مقایسه کرده طرف رو ...

وقتی دو نفر مال هم میشن باید بدونن که مقایسه کردن زن خود با زن های دیگران و مرد خود با مردهای دیگران بدترین و ضد حال ترین مقایسه هست

ممنونم خانم شما لطف داری خدا عزیزتو برات حفظ کنه ممنونم ان شاالله ولی واقعا دور از جون بقیه دختر ها ...

مچکرم

درکتون میکنم منم به شخصه تو خیابون بعضی آقایون و پسرا تیکه میندازن یا بد نگاه میکنن دور از جونتون میگم همه مردا ذاتشون خرابه

ولی اینطور بخاطر اتفاقیه که براتون افتاده

انشالله خدا براتون جبران کنه داداش

ناشزه چیه؟

ناشیزه یعنی اینکه دادگاه مقصر،خانم دونسته و شوهر مشکل حادی نداره که خانم از شوهرش تمکین عام و خاص نکنه و خانم هم راضی نشده بیاد سر زندگیش به همین خاطر دادگاه میگه این خانم ناشیزه محسوب میشه یعنی زیر عقد تو هست نه میتونه شوهر کنه نه خارج کشور بره و شغلی که در شان جمهوری اسلامی نباشه رضایت شوهر واجبه و یه جورایی بلاتکلیف میمونه تا همیشه مگر اینکه اقا اجازه طلاق بده