aslii مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1883 عنوان ختم یس | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست سلام دوستان من برای شفای پدرم ختم برداشتم که برای ۴۰ نفر بخونم هرکس میخاد واسش بخونم..التماس دعا خدایا شکرت❤🌱 1397/03/24 | 15:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aslii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1883 به نیت بارداری من و اینکه به خاطر دل شوهرم پسر باشه. مهمتر از همه اینکه یمونه انشالله هر چ زودتر یک پسر سالم و نازز خدایا شکرت❤🌱
aslii مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1883 منم برای سلامتی پدرت صلوات میفرستم. ممنون انشالله حاجت روا بشین خدایا شکرت❤🌱
پریبانو عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1454 سلام گلن قبول باشه الهی...میشه لطفا بخونی برام به نیت اینکه بع خواستگارم برسم و عقدمون تو حرم امام رضا باشه لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6585 ایشالازودترشفاپیداکنه براحاجت منم بخون السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
nino5 عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 5246 لطفا واسه فروش خونه ماهم بخونید،منم صلوات میفرستم واسه شفای پدرتون
ستاره_رویایی۲۰ عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 685 برا گشایش مشکلات منم لطفا بخون... برای شفای پدرت ذکر یاالله می گم..... خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا. صلوات
m11 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 515 من یه گروه دارم تو تلگرام..گروه قران و تسبیح هست..برا اونایی که بچه دار نمیشن هم هست.اگه خواستین
افسانه96 عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 24907 باشه ممنون برای حاجت منم بخون خودتم حاجت روا بشی به خواست خدا اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)