2777
2789
عنوان

دورنگ شدن پوست

107 بازدید | 16 پست

سلام

حدود ۳ روز رنگ پوست یک قسمت ران دورنگ شده ،یک سمت رنگی شبیه سوختگی خفیف روی پوست، (صورتی یا قرمز رنگ )،سمت دیگه رنگ عادی، کسی میدونه علتش چی هست؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عرق سوز شدی تابستونه دیگه

نه ران پام عرق نمیکنه ، اگر هم بد خوابیده باشم نهایت چند ساعت رنگش متفاوته،نه چند روز

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خودم عرق سوز می شم یک هفته قرمزه

نمیدونم .. شهر ما چند روز خنک ، خیلی سال سابقه عرق سوز شدن ندارم

سلام عزیز خوبی میشه بگی شرکت نیوشا چیکارکردی چجوریه؟

سلام ،راضی نبودم ، برای فروش بیشتر سر همکار و مشتری کلاه میگذارند

مثلا یکیش فروش شخصیش 12میلیون بوده وفروش سازمانی160میلیون وشرکت بهش 15میلیون داده.من میگم نمیصرفه آخه باید12ت خرج کنی وبخری حالا به فرض اگه فروش خانگی داشته باشی وتازه بعد دریافت 15 میلیون باید به زیرمجموعه هات جایزه بدی اونم نفری300یا500

خدایا شکرت

سلام عزیزم ترکیبات دارو دلدرد نوزادو پرسیدی اونجا قفل بود اینجا بهت میگم البته این ترکیب مال نوزاد دختره و برا نوزاد پسرشون فرق داشت که من اطلاعی ندارم چیاس ولی برا دخترش اویشن کوهی با رازیانه رو دم نیکنی میجوشونی صاف میکنی بعد ابشو باز با نبات میجوشونی مثل مربا بشه خاموس میکنی اندازه یه عدس میدی نوزاد بخوری برا بچه چند ماهه تا اندازه دوسه تا عدسم میشه داد خلطای سر معده بچرو میشوره دفعش راحت میشه منکه کلا هرروز یذره میدم بهش ضررم نداره بذاری یخچال موندگاریشم بالاس

سلام عزیزم من کاربر خانم هستم یه سوالی جایی پرسیدین من لایک تون کردمدر مورد اون میخواستم تو خصوصی به ...

سلام جانم ،سوال در مورد چی بود؟

سلام عزیزم ترکیبات دارو دلدرد نوزادو پرسیدی اونجا قفل بود اینجا بهت میگم البته این ترکیب مال نوزاد د ...

خیلی ممنونتم ،خدا خیرت بده

من ک پدرم دراومد سر کولیک دخترم ، تا ۷ ماه تمام کولیک داشت تا صبح جیغ های بلند میزد

سلام عزیزم من کاربر خانم هستم یه سوالی جایی پرسیدین من لایک تون کردمدر مورد اون میخواستم تو خصوصی به ...

ددرخواست دوستی داده بودید که پیدا نکردم