2777
2789
عنوان

ینی میشه یا ن

55 بازدید | 10 پست

بچه ها من ی مشکلی دارم توسل کردم ب خانوم ام البنین و پسرشون آقا حضرت عباس..تا حالا هم توسل نشده(یا نکرده) بودم و تحقیق ک کردم فهمیدم این دو بزرگوار خیلی حاجت میدن.روز شنبه سفره انداختم ۳ تا شنبه دیگ هم خواهم انداخت. ذکر قسم حضرت ابولفض/ سوره یاسین/۱۰۰ حمد/صلوات خاصه و... اینکارارو کردم و دارم ادامه میدم هر روز.خیلی باهاشون صحبت کردم گفتم من بار اوله که رو انداختم به شما و خیلی اعتماد دارم بهتون میدونم دست خالی برنمیگردونین منو.پیش خودم گفتم اگ ب حاجتم رسیدم همینجا تاپیک بزنم این دو بزرگوار رو ب بقیه هم معرفی کنم متوسل بشن.ینی میشه منم خیلی خیلی زود تاپیک بزنم ک ب حاجتم رسیدم؟🥹

امیدوارم بشه چون من زیاد ازینکارا نکردم اگ حاجتمو ندن ایمانمو از دست میدم😔

الان که گفتی یه نور امیدی تو دل منم روشن شد که توسل کنم بهشون....

نمی دونم واقعا گیر افتادم وسط زندگیم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله خیلی زودحاجت روابشی 😍💚

توکل کن به خداومتوسل شوبه ائمه

اگه حاجت روانشدی ناراحت نشو .امیدتوازدست نده خداهواتوداره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان که گفتی یه نور امیدی تو دل منم روشن شد که توسل کنم بهشون.... نمی دونم واقعا گیر افتادم وسط زندگ ...

ببین خییییلیا حاجت گرفتن کامنتای اینستا رو نگا میکنم تو نی نی سایت سرچ میکنم کلی پست داریم درمورد خانوم ام البنین ک حاجت میده و... منم امروز روز چهارمه هنوز چیزی ک میخواستم اتفاق نیافتاده با اینکه میگفتن مثلا ۱۰۰ تا حمد نذر میکنی ب ۵۰ تا نرسیدی مشکلت حل میشع ولی باز هنوز منتظرم...حاجتم محال اینا نیس چیز بزرگی ام نیس امیدوارم حاجت بگیرم نگیرم خیلی دلم میشکنه ازشون

انشاءالله خیلی زودحاجت روابشی 😍💚توکل کن به خداومتوسل شوبه ائمه اگه حاجت روانشدی ناراحت نشو .امیدتو ...

نشم ک خیلییی دلم میشکنه چون خواسته زیادی نیس از ی ورم برای بار اول ازشون ی چیزی خواستم و خیلی هم دعا کردم و براشون سوره و صلوات و.. هدیه کردم😔

نشم ک خیلییی دلم میشکنه چون خواسته زیادی نیس از ی ورم برای بار اول ازشون ی چیزی خواستم و خیلی هم دعا ...

توکل به خدا ازش ناامیدنشو

اگه نشد بدون حکمتی پشتش بوده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
امروز روضه حضرت ام البنین وحضرت عباس بودم نذرکردم اگه مشکلم برطرف بشه یه روضه حضرت ابوللفضل بندازیم ...

میشه ی سوره ای ذکری چیزی بخونین برام بگین منم ب نیت شما میخونم. میگن بقیه براتون دعا کنن زودتر میگیره

میشه ی سوره ای ذکری چیزی بخونین برام بگین منم ب نیت شما میخونم. میگن بقیه براتون دعا کنن زودتر میگیر ...

ان شاالله مشکلت حل بشه مامانمم بنده خدا یه گیربدی داره دعا کن مشکلش حل بشه