2777
2789
بله  و نظرتان در مورد تعداد روزهای روزه گرفتن چیه ؟ چیزی در این زمینه مطالعه کردین؟

اصل روزه در ادیان مختلف بوده حتی هندوها هم تو ایینوشون روزه دارن

روزه سکوت روزه منع از غذا خوردن و .... داریم

قبل از اسلام هم به اشکال مختلف بوده ولی در ایات 189 به بعد قران وقتی روزه همانند سایر امت ها واجب میشه خداوند ماه رمضان رو ماه روزه داری مسلمانان معرفی میکنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم میگم حرف اینا رو باور نکنید چون تو خود قران ۳ روز اینا یک ماهش کردن

میشه آیه با تفسیر بیارین ببخشید ها سو تفاهم نشه چون من اولین باره میشنوم همچین چیزی.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

این گزارش تفسیرآیات183-185سوره بقره  را می‌خوانید: 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ 
اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد روزه بر شما مقرر شده است همان گونه كه بر كسانى كه پيش از شما [بودند] مقرر شده بود باشد كه پرهيزگارى كنيد (۱۸۳)

أَيَّامًا مَعْدُودَاتٍ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ وَعَلَى الَّذِينَ يُطِيقُونَهُ فِدْيَةٌ طَعَامُ مِسْكِينٍ فَمَنْ تَطَوَّعَ خَيْرًا فَهُوَ خَيْرٌ لَهُ وَأَنْ تَصُومُوا خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ 
[روزه در] روزهاى معدودى [بر شما مقرر شده است] [ولى] هر كس از شما بيمار يا در سفر باشد [به همان شماره] تعدادى از روزهاى ديگر [را روزه بدارد] و بر كسانى كه [روزه] طاقت‏ فرساست كفاره‏ اى است كه خوراك دادن به بينوايى است و هر كس به ميل خود بيشتر نيكى كند پس آن براى او بهتر است و اگر بدانيد روزه گرفتن براى شما بهتر است (۱۸۴)

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَمَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُرِيدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَلَا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَلِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَلِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَى مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ
ماه رمضان [همان ماه] است كه در آن قرآن فرو فرستاده شده است [كتابى ] كه مردم را راهبر و [متضمن] دلايل آشكار هدايت و [ميزان] تشخيص حق از باطل است پس هر كس از شما اين ماه را درك كند بايد آن را روزه بدارد و كسى كه بيمار يا در سفر است [بايد به شماره آن] تعدادى از روزهاى ديگر [را روزه بدارد] خدا براى شما آسانى مى‏ خواهد و براى شما دشوارى نمى‏ خواهد تا شماره [مقرر] را تكميل كنيد و خدا را به پاس آنكه رهنمونيتان كرده است به بزرگى بستاييد و باشد كه شكرگزارى كنيد (۱۸۵)

اصل روزه در ادیان مختلف بوده حتی هندوها هم تو ایینوشون روزه دارن روزه سکوت روزه منع از غذا خوردن و ...

ماه رمضان ماه روزه داری هست چون روزه در چند روزش واجبه و توی هیچ ماهی روزه ی چند روز از اون واجب نیست و خداوند همین چند روز رو هم از گردن خیلی ها که عذر دارن ساقط کرده

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

ويژگيهاى بيانى آيات تشريع روزه

سياق اين سه آيه دلالت دارد بر اينكه : اولا هر سه با هم نازل شده اند، براى اينكه ظرف (ايام ) در ابتداى آيه دوم متعلق به كلمه (صيام ) در آيه اول است و جمله (شهر رمضان ) در آيه سوم يا خبر است براى مبتدایى حذف شده كه عبارت است از ضميرى كه به كلمه (اياما) بر مى گردد، و تقدير جمله (هى شهر رمضان ) است و يا مبتدایى است براى خبرى كه حذف شده و تقديرش (شهر رمضان هوالّذى كتب عليكم صيامة ) است و يا بدل از كلمه صيام در جمله (كتب عليكم الصّيام ) در آيه اول است ، و به هر تقدير جمله (شهر رمضان ) بيان و توضيحى است براى روشن كردن جمله (اياما معدودات ) ايام معدوده اى كه روزه در آنها واجب شده .

پس به دليلى كه ذكر شد آيات سه گانه مورد بحث به هم متصل ، و نظير كلام واحدى است كه يك غرض را در بر دارد، و آن غرض عبارت است از بيان وجوب روزه ماه رمضان .

و ثانيا دلالت دارد بر اينكه قسمتى از گفتار اين سه آيه به منزله توطیه و زمينه چينى براى قسمت ديگر آن است ، يعنى دو آيه اول به منزله مقدمه است براى آيه سوم ، چون در آيه سوم تكليفى واجب مى شود كه صاحب كلام ، اطمينان ندارد از اينكه شنونده از اطاعت آن سر پيچى نكند، براى اينكه تكليف نامبرده تكليفى است كه بالطبع براى مخاطب ، شاق و سنگين است ، و به اين منظور، دو آيه اول از جملاتى تركيب شده كه هيچ يك از آنها از هدايت ذهن مخاطب به تشريع روزه رمضان خالى نيست ، بلكه در همه آنها به تدريج ذهن شنونده را به سوى آن توجه مى دهد، و به اين وسيله است يحاش و اضطراب ذهن او را از بين مى برد، و در نتيجه علاقمند به روزه مى كند، تا با اشاره به تخفيف و تسهيلى كه در تشريع اين حكم رعايت شده ، و نيز با ذكر فواید و خير دنيوى و اخروى كه در آن است ، حدت و شدت دلخواهى و است كبار او را بشكند.

و به همين جهت بعد از آنكه در جمله : (يا ايّهاالذّين آمنوا كتب عليكم الصّيام )، مساله وجوب روزه بر مسلمانان را خاطرنشان كرد، بلافاصله فرمود: (كما كتب على الذّين من قبلكم ) و فهمانيد كه شما مسلمانان نبايد از تشريع روزه وحشت كنيد، و آن را گران بشماريد، چون اين حكم منحصر به شما نبوده ، بلكه حكمى است كه در امتهاى سابق نيز تشريع شده بود. (لعلكم تتّقون )، يعنى علاوه بر اينكه عمل به اين دستور، همان فایده اى را دارد كه شما به اميد رسيدن به آن ايمان آورديد، و آن ، عبارت است از تقوا.

كلماتى در آيه وجوب روزه كه مفاد آن تسهيل امر روزه براى مؤمنين است

ببخشید در مورد روزه داری در بارداری و موقع شیر دادن 

بسته به توانایی فرد حکمش فرق میکنه اگه توانایی روزه گرفتن داشته باشه یا برا بچه یا جنین مشکلی نباشه باید روزه بگیره خدا می دونه من همچین آدم هیکلی وگنده ای هم نیستم ولی دو تا بچه شیر به شیر دارم اولی رو شیر می دادم دومی رو هم حامله بودم تو تابستان روزه می گرفتم«ماه رمضان تابستون بود»تازه یه دوز خیلی کم هم انسولین می زدم روزم و می گرفتم می گفتم اگه بین روز نتونستم خب می خورم یه کم با بالطبع نسبت به همیشه سخت تر بود ولی نه خودم خیلی اذیت شدم هم خدا رو شکر بچم خیلی وزن خوب و بدون مشکل بود

بازم میگم هر کس حال خودشو بهتر می دونه اینو نمیشه برا همه تجویز کرد

خدا هم میگه مریض روزه نگیره

من شیعم،حیدر آقامه  
این گزارش تفسیرآیات183-185سوره بقره  را می‌خوانید:    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُ ...

میبینی عزیزم دقیقا اومده تعداد معدود 

من حتی زنگ زدم از کسانی که سوالهای شرعی رو جواب میدن پرسیدم و در آخر به این نتیجه رسیدم که خانم حرف شما درسته ولی ما از اول گفتیم یک ماه

بعدشم که گفته ماه رمضان ماه روزه داری شماست

اینا رو دیگران میگن کلام خدا کاملا واضح هست و لحن ساده یکی از ویژگی های قرآن هست ماه رمضان ماه روزه داری هست چون هیچ ماهی حتی یک روز هم توش روزه واجب نیست مطمئن باش اگه قرار بود سی روز باشه خدا پخش میکرد بین تمام ماه های سال

گرچه تمام فروعات و جزئیات احکام در قرآن نیامده هم چنان که کیفیت نماز و تعداد رکعات آن در قرآن بیان نشده، امّا در مورد روزه باید گفت که مقدار ماه و روز آن در قرآن به طور روشن بیان شده است:

الف. شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ ... فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ ... ، ماه رمضان چنان ماهی است که در آن قرآن نازل شده ... پس آن که از شما این ماه را دریابد باید آن را روزه بدارد... [1]و می دانیم که یک ماه، 30 یا 29 روز است.

من شیعم،حیدر آقامه