2777
2789
زمان پیامبر روزه سه ماه بوده ولی قربون پیغمبر بشم به خاطر سخت بودنش از خدا خواسته که به مومنین سخت نگیره و تبدیل به یک ماه شده.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ولی چن وقت پیش  تو تلوزیونن که تفسیر قران بود نگا میکردم گفت روزه واجب شده در رووزهای  نزو ...

منم اینو میدونم چون تو یک ایه نوشته ایام معدودات چند تا تفسیر دیدم یعنی ۳ روز اگه یک ماه بود مینوشت شهر یعنی یک ماه اخوندا یک ماهش کردن

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زمان پیامبر روزه سه ماه بوده ولی قربون پیغمبر بشم به خاطر سخت بودنش از خدا خواسته که به مومنین سخت ن ...

تحقیق کردی یا یک چیزی از قبلیا شنیدی میگید تو قران نوشته ۳ روز روزه گرفتن

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊

می‌توان تاریخ تولد روزه را از زمان آدم ابوالبشر معرفی کرد. اگرچه در چگونگی و نحوه وجوب روزه اختلافاتی وجود داشته ولی اصل این عبادت بزرگ از همان ابتدا تا کنون، ثابت بوده است. روزه، عبادت دیرینى است که پیدایش آن را مى توان با حضور آدم (ع) در زمین و پس از خروج وى از بهشت، مقرون دانست .روایت ها و احادیث مختلف که در ادامه آنها را مرور می کنیم به قدمت روزه و چگونگی آن در میان ملت های مختلف پرداخته است.

در بیست و یک سالگی همون دوران کارشناسی یه سوالی ذهنمو خیلی درگیر کرد اینکه چرا دین چرا اسلام چرا تشی ...

دوست دارم خیلی منطقی با هم بحث کنیم من به اندازه شما در این زمینه مطالعه نکردم  

خدایی که گفتین مهربونه خدای همه ی ادیان هست پس کلا خدای همه ی ادیان مهربون هست نه خدای اسلام 

من توی قرآن خوندم که خداوند فرموده تعداد معدودی از روزهای ماه رمضان رو روزه بگیرید وقتی میگه تعداد معدودی مسلما منظورش تمام روزها نیست من به شخصه به روزه تمام ماه رمضان معتقد نیستم چون خودم چندین سال گرفتم و چیزی عایدم نشد جز زخم معده و زخم اثنی عشر

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

«پیامبر اکرم (ص) فرمود: برترین روزه، روزه داشتن برادرم داود پیامبر است، که در طول سال همیشه یک روز را روزه مى داشت و یک روز را افطار مى کرد. سلیمان نیز در هر ماه، سه روز اول ماه و سه روز وسط و سه روز آخر آن را روزه دار بود، عیسى، همواره روزه دار بود و مریم نیز همیشه دو روز را روزه و دو روز را افطار مى کرد.»

به اعتقاد قلبی نمیرسم نمیدونم چرا ، مثلا بعضی وقتا نماز خوندنی هم برام ععجیب میااد ، ینی حتما باید ع ...

تو کار خدا اما و اگه و چرا نیار ، یعنی عربی حرف زدن با خدا اینقدر سخته عزیزم؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دوست دارم خیلی منطقی با هم بحث کنیم من به اندازه شما در این زمینه مطالعه نکردم   خدایی که گفتی ...

من خدای اسلام رو نگفتم گفتم خدایی مهربونی داریم

تو قرانم اکثرا خداوند خطاب میکنه یا ایه الذین امنو یعنی ای کسانی که ایمان اورده اید

ایمان بالاتر از اسلام اوردنه

آیه قرآنه شهر رمضان یعنی ماه رمضان

در ماه رمضان شکی ندارم که رمضان یک ماه هست در تعداد روزهای روزگی شک دارم طبق آیات قرآن که خداوند فرموده روزهای معدودی از ماه مبارک رمضان رو روزه بگیرید

به اعتقاد قلبی نمیرسم نمیدونم چرا ، مثلا بعضی وقتا نماز خوندنی هم برام ععجیب میااد ، ینی حتما باید ع ...

مگه حتما باید به اعتقاد قلبی برسی تا یه چیزو قبول کنی مثل اینکه بری مدرسه یه تکلیف بهت بدن بعد به معلمان بگی من تا به اعتقاد قلبی در مورد این تکلیف ترسم انجامش نمی دم آیا باور نداری معلم بهتر از شما می دونه خدا عقل کله می دونه چی برا بندش بهتره همونو تجویز میکنه

من شیعم،حیدر آقامه  
من خدای اسلام رو نگفتم گفتم خدایی مهربونی داریم تو قرانم اکثرا خداوند خطاب میکنه یا ایه الذین امنو ...

بله 

و نظرتان در مورد تعداد روزهای روزه گرفتن چیه ؟ چیزی در این زمینه مطالعه کردین؟

روایت صریح شنیدم ولی منبعش یادم نیست . حالا چطور مگه ؟یعنی هر کسی هر حرفی میزنه دربارش تحقیقات کامل کرده چقد همه چیزو سخت میگیرین،البته من این روایت رو از تی وی شنیدم از یه آقای روحانی چند سال پیش که الان حضور ذهن ندارم کی بود.

دوست دارم خیلی منطقی با هم بحث کنیم من به اندازه شما در این زمینه مطالعه نکردم   خدایی که گفتی ...

روزه فقط گرسنه موندن نیست اداب خودش رو داره روزدار هم تزکیه روحی میخواد هم جسمی من از 8 سالگیم روزه میگیرم ولی جایی که میدونم ضرر داره به حکم خدا عمل میکنم و نمیگیرم عزیزم ما نه دینمون رو میشناسیم نه مومنامون درست بهمون یاد دادن چی به چیه

برا همین یه جامعه دین زده داریم

در ضمن من نگفتم تو قرآن نوشته