2777
2789
عنوان

مشکل در خواب

31 بازدید | 12 پست

سلام ۱۷سالمه نمی تونم شب ها بخوابم حتی با قرص خواب بیدار میشم ،کسی بوده مشکل بی خوابی داشته لاشه و حل کرده باشه؟

پیش کدوم دکتر رفته

ممنون میشم راهنمایی کنین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اول بروتراپیست بعد هم هرروز مدیتیشن کن هم قبل خواب هم روز توی یوتیوب بزن میاره برات اگه هم تپش قلب داری شبا سعی کن تخلیه انرژی کنی یعنی شروع کنی به تندتند راه رفتن انقباض وشل کردن شونه هات یا کوبیدن پاها به زمین از دمنوش گیاهی مثل لوندر حتماااستفاده کن عوارض قرص هم نداره اگر هم مثل من به انرژی منفی وسنگینی وچشم زخم اعتقاد داری یا حس میکنی درگیر شدی بدون مه خیلی تاثیر دارن روی خواب وارامش ادم

اول بروتراپیست بعد هم هرروز مدیتیشن کن هم قبل خواب هم روز توی یوتیوب بزن میاره برات اگه هم تپش قلب د ...

یه ماهه درگیرم خیلی راه هارو امتحان کردم حرز و اینا ام دارم اره شبی که ارامش داشتم کمی بیشتر خوابیدم اما خواب من حدود یه ماهه بهم ریخته در طی روز سردرد مبگیرم رو تمرکزم خیلی تاثیر گذاشته می خوام درمونش کنم واقعا خسته شدم

یه ماهه درگیرم خیلی راه هارو امتحان کردم حرز و اینا ام دارم اره شبی که ارامش داشتم کمی بیشتر خوابیدم ...

درکت میکنم خیلیی زیادتاپیک های قبل منو ببینی به طرز وحشناکی درگیربیخوابی بودم اصلا نمیخوام بیشتر راجبش حرف بزنم انقدبدبود ولی ایناییکه گفتم خیلی موثرن دمنوش لوندریاهرگیاه ارامبخشی خیلی تاثیرداره مدیتیشن که پاکسازی روحه حتما انجام بده بزن یوتیوب مدیتیشن نیلوفر شیخی برای هر موضوعی هست اگرهم تپش قلبت خیلی زیاده وبا دمنوش وتکنیک های تخلیه انرژی نمیره باتجویز دکترقرص پروپرانول بخور

درکت میکنم خیلیی زیادتاپیک های قبل منو ببینی به طرز وحشناکی درگیربیخوابی بودم اصلا نمیخوام بیشتر راج ...

ممنونم واقعا و اینکه شما الان راحت می خوابین یعنی امیدی هست من واقعا داشتم به روش های نور فید بک و نوار مغزی فکر می کردم البته که هزینه اش خیلی زیاده و فک نکنم خانواده ام بدن

ممنونم واقعا و اینکه شما الان راحت می خوابین یعنی امیدی هست من واقعا داشتم به روش های نور فید بک و ن ...

خداروشکرر اره نه بابا خودت وقاطی این تجارت هانکن درمان استرس خیلی راحت تر از ایناس

خداروشکرر اره نه بابا خودت وقاطی این تجارت هانکن درمان استرس خیلی راحت تر از ایناس

وای خدا خیرتون بده ممنون که امدین گفتین براتون صلوات میفرستم فقط اینکه چقدر طول کشید خوب شدین؟

من مشکل قلبی هم داذم واسه همین نمی تونم هر دارو یا دمنوشی رو بخورم قرص خواب آلپرازولام خواستم بخورم که میگن اعتیاد اوره میترسم بعدا نتونم قطش کنم

وای خدا خیرتون بده ممنون که امدین گفتین براتون صلوات میفرستم فقط اینکه چقدر طول کشید خوب شدین؟من مشک ...

مرسی عزیزم ببین من یه مشکلاتی داشتم که کامل نمیشه توضیحش داد یه بخشیش برای سروصدا بود یه بخشیش برا مشغله فکری راجب یه مسعله الان چند وقته خوبم بعد عوض کردن خونمون هم متاسفانه متوجه دعا وطلسم شدم که روز خوش برامون نذاشته بود منم کلا حساسم وسنگینی هامتوجه میشدم ولی مشکل شما این نیست برای دمنوش هم معمولا مشکلی ایجادنمیکنه منم افتادگی خفیف دریچه میترای دارم ولی بازهم حتما ازدکترت بپرس

مرسی عزیزم ببین من یه مشکلاتی داشتم که کامل نمیشه توضیحش داد یه بخشیش برای سروصدا بود یه بخشیش برا م ...

والا ما ام یه فامیل داریم که میدونیم کلا دعا و اینا مینویسه متاسفانه

خونمون هم خیلی سر و صداست منن با یه تق بیدار میشم و فکر کردن زیاد هم اغاز بی خوابی های من بود نمیتونستم فکر کردن به چرخه ی روزمره رو قطع کنم

ولی باز سعی می کنم ممنون که وقت گزاشتین برام اگه باز توصیه ایی داشتین ممنون میشم بگین

والا ما ام یه فامیل داریم که میدونیم کلا دعا و اینا مینویسه متاسفانهخونمون هم خیلی سر و صداست منن با ...

خواهش میکنم💕خیلی سادس مشکل سختش نکن من قبلنا داداشم تختش پشت دیوارم بودشوفاژ هم به تخت چسبیده بود اونم پیش فعال هی تکون میخورد نمیتونستم بخوابم مشغله هم یه چیز خیلی عجیب ومبهم بودنه صرفا فکرای روزمره همون کارایی که گفتم انجام بدی صددرصد اوکی میشی