2777
2789
عنوان

تایپ ده انگشتی

143 بازدید | 34 پست

بچه ها سلام

خوبین

بگید ببینم کی بلده

اقا یعنی چی که نباید به کیبورد نگاه کنیم

بابا هرفیلم و سریال کره ای میبینی همه شون بدون نگاه کرد به کیبورد تایپ سریع و ده انگشتی دارن

چرا از همون بچگی به ما یاد ندادن اخههه من الان تو کتم نمیرهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید جای حروف رو حفظ باشید و انگشتها دقیقا روی همونها بیاد

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه ریپلای زدی و جواب ندادم، حتی لایک هم نکردم، دو حالت بیشتر نداره: ۱_ندیدم ۲_کاربریت رو میشناسم و علاقه ای به مکالمه با شما ندارم~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

من کیبوردم فارسی نداره مجبور شدم بدون نگاه کردن کم کم عادت کنم به جاهاش ولی خب این مسلتزم استفاده مد ...

از دیشب تو کلی سایت نگاه کردم و تمرین کردم احساس نا توانی میکنم

از دیشب تو کلی سایت نگاه کردم و تمرین کردم احساس نا توانی میکنم

من الان دانشجو دکتریم ی دونه پایان نامه دادم دو تا پروپوزال بعد همه اینا تازه یکم مسلط شدم

البته نرفتم دنبالشم ببینم اصول و ترفند ایناش چیه

اصولش چیه دوستم به نظرت منم یاد میگیرم

بله عزیزم

جزوه با کتابش رو بگیر یا از نت سرچ کن

جای صفحه کلید رو با انگشتات باید حفظ بشی و تمرین کنی تا دستت راه بیفته

سه ردیفه که باید حفظ کنی

ساده ست

کاش منم مثل گربه پروفت سری بشم میگم زشته با همون سرعت ولی فقط با دوتا انگشت کار کرد؟؟؟؟

عزیزم تمرین کنی از اونم سریعتر میشی😂

نه عزیزم زشت نیست اصلا

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه ریپلای زدی و جواب ندادم، حتی لایک هم نکردم، دو حالت بیشتر نداره: ۱_ندیدم ۲_کاربریت رو میشناسم و علاقه ای به مکالمه با شما ندارم~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره