2777
2789
عنوان

این فرد هوله

183 بازدید | 17 پست

فک کنید با همه خیلی راحت صمیمی میشه مثلا با یه دختر به راحتی صمیمی میشه و سوالای شخصی میپرسه با همه اینجوریه نگا میکنه میخنده و..... ولی بعضی از اطرافیان میگن چشش پاکه😐این الان ینی چشم پاکه؟ یا هول

هوله

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باید هوش اجتماعیتو تقویت کنی شاید یارو خیلی اجتماعیه انقد بسته فکر کردن واقعا خوب نیست

دقیقا

بایو نشونه های بیشتری ازش ببینیم تو موقعیت های دیگه ببینیم چجوریه اونوقت میشه یکم دقیقتر قضاوت کرد

باید هوش اجتماعیتو تقویت کنی شاید یارو خیلی اجتماعیه انقد بسته فکر کردن واقعا خوب نیست

اخ من میبینم بقیه پسرارو خوببب کلا یه سنگینی هست ت رفتارشون مثل این نبستن ک😐

خودم میدونم چی میگی

حتی به قصد همین طوریم بحرفه؟

اکه خیلی صمیمی بشه و سوال شخصی بپرسه میتونیم بگیم هوله

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اخ من میبینم بقیه پسرارو خوببب کلا یه سنگینی هست ت رفتارشون مثل این نبستن ک😐خودم میدونم چی میگی

ببین من مثلا پسر خالم منو میبینه یه سلام همین جوری تازه خیلی موقع ها جواب سلام هم نمیده ولی یه دوست بچگی دارم از در دیوار تو مهمونی ها باهم حرف میزنیم بعضی ذاتا اجتماعی اند