monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 عنوان خاب بد دیدم 108 بازدید | 13 پست سلام دیشب خاب میدیدم باشوهرم دعوام شده بهم خیانت کرده منم رفتم خونه مامانمیناموندممیخاستم طلاق بگیرماحساس میکردم هیشکس پشتم نیس هواهمش تاریکوابری بود عین غروبای جمعه بود.شوهرمم اصلا نیومدسراغم تو بی خبری داشتم میمردم...😱😱😱 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1397/03/24 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_black_holes عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 4562 بی خیال اثر نی نی سایته😂 به دلت بد راه نده عزیزم❤ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 بی خیال اثر نی نی سایته😂 به دلت بد راه نده عزیزم❤ هههه واقعا ازوقتی اومدم نی نی سایت اینجور خابای آشفته میبینم بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 نی نی سایت زیاد اومدی برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 خیرباشه سلامت باشی بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
the_black_holes عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 4562 هههه واقعا ازوقتی اومدم نی نی سایت اینجور خابای آشفته میبینم فکرتو ازاد کن به این چیزا فکر نکم.منم دو شب پیش دیدم حامله ام ولی مجردم😂 اصلا اهمیت ندادم. ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
نگاره1 عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 901 خیر باشه. تو فکر بودی لابد. صدقه بده. بلا دوره. آره دیگه بلاس خدا کنار ماست🌸
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 انقد بهش چپ چپ نگاه میکنم خودش هنگ کرده میگه من چیکارت کردم بهم چپ چپ نگا میکنیمیگم اگه بجزمن ب کسی نگاه کنی تیکه تیکت میکنم😂😂😂 بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 فکرتو ازاد کن به این چیزا فکر نکم.منم دو شب پیش دیدم حامله ام ولی مجردم😂 اصلا اهمیت ندادم. هههه بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 خیر باشه. تو فکر بودی لابد. صدقه بده. بلا دوره. آره دیگه بلاس سلامت باشیدیروز ی قضیه ای شنیدم یکی ازدوستام شوهرش چهارسال مهفیانه بهش خیانت میکرده.بایه زن شوهردارالان درخاست طلاق داده بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 دوستم بخدا جفت عروسکه هم هیکلش هم قیافششوهرش با یه زن چاق قدکوتاه بیریخت ریخته روهمواقعا موندم چرااینکاروکرده بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
نگاره1 عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 901 سلامت باشی دیروز ی قضیه ای شنیدم یکی ازدوستام شوهرش چهارسال مهفیانه بهش خیانت میکرده.بایه زن شوهردا ... دیدی گفتم تو فکر بودی. خیره. بیخال خواب خدا کنار ماست🌸