2777
2789
عنوان

گرونفروشیییییی

197 بازدید | 22 پست

بچه ها یه سایت لوازم ارایشی یه رژ رو قشنگ داره ده دوازده تومن گرونتر میده. همه چیزاشو نه فقط این رژ رو. روانی شدم چرا کسی چک نمیکنه اینا روووو

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو نخر ازش

خب نخریدم ولی چرا اخه یهو انقدر روو یچیزی بکشه. قیمت اصلیش فرض کن 10 تومن میشه با باربری،، زده 25 .

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز داریم ، نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

اگه روش قیمت نداشته باشه کاری ندارن تازه بهشون بگی میگن مال ما اصله و احتمال مال اونها فیک هستش یا ما جدیدا خریدیم اونا مال خرید قبله

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

مملکت به فنا رفته صاحب نداره وقتی نون و صد درصد گرون می کنن کاس یه طاعونی بیاد همه این مسئولین ببره

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

اوووو ۱۰ دوازده تومن ک خوبهمن ی عطر قیمت گرفتمی پیج یک تومن گرون تر میگفت

ده میلیون میگمااا