2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 87 پست
آخ آخ میدونم چی میگی بی بی چک منفی کلا آدم تغیر میده 😂😂 دکتر گفت تنبلی داری علایم تنبلی تخمدان چیه

از عید متوجه موهای زاید شدم اما فکرم نمیکردم این همه دارو بخورم و پریود شدنم باز تنبلی داشته باشم ................. فکرکن ماهی 2بار وکس میکردم صورتمو !!!!! 1 عید شدم و 24 امش...

دیگه نشدم.. اردیبهشت بعد اقدام لکه بینی ووووترشح و درد عادت اما دوبار دوباره که اخرش 1 خرداد باهمون وضع رفتم دکتر  امپول و قرص داد قطع شد از یکم خرداد هم متفورمین میخورم بعد اقدام ترشح داشتم و خون 6روز بعدش اما هم الان قطع شده و دردش هم قطع شده!!!!!

منو شوهرم بچه میخوایم ..خدا یا.........  

موندم بخوام برم خونه مادر شوهرم جاریمم دومی رو بارداره ( همه توقع داشتن من باردار باشم) چجوری رفتارکنم که مثلا حساس نیستم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین

منم اینماه اقدام کردم و منتظر نتیجه هستم

یه هفته دیگه موعدمه

تنبلی دارم

اینماه قرص و امپول داشتم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یه روش کمک بارداری مگه شما مشکلی داری

تنبلی دارم قبل عروسی نداشتم ی مدت کیست داشتم اونم تو 16 سالگی که رفع شد!

با دارو 5ماه شدم و دیگه نشدم ماه پیش فقط ترشح داشتم باز مثل اینکه تنبلی دارم!

متفورمین میخورم ولی باز خبری نیست

تنبلی دارم قبل عروسی نداشتم ی مدت کیست داشتم اونم تو 16 سالگی که رفع شد! با دارو 5ماه شدم و دیگه نش ...

عزیزم ای یو ای یع روشه برا کسای ک شوهرشون تحرک و تعداداسپرمش کمه یا خودشون تنگی دهانه دارن بعد راه اخره اما جواب میذه

عزیزم ای یو ای یع روشه برا کسای ک شوهرشون تحرک و تعداداسپرمش کمه یا خودشون تنگی دهانه دارن بعد راه ا ...

ممنونم عزیزممم

باز ی سوال دیگه 

تنگی دهانه نشونش چیه؟؟؟

یعنی زمان نزدیکی درد باشه انگار تنگه شاملش میشه>؟

قرص و امپول تاحالا استفاده کردین؟؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یادمه دوره قبل برای این که بشم امپول زدم اما خب رابطه مون کلا کمه تاثیری به حالم نداره

قرص چی؟؟؟؟

برأي تنبلي چي قرص متفورمین فقط تجويزميشه

حالا ی سونو خوب برو خواهرشوهر منم تنبله با موی زیاد ازمایشا هورمونی تقریبا نرمال رفته سونو چند جا فهمید پلی کیستیکه دوفاستون میخوره و متفورمین و پنج انگشت