2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منظم نیست کیت قیمتش چند و چندتا لازمه

هنوز نگرفتم میخوام بگیرما ولی من شاید 20 تا گرفتمام شنیدم دونه ای 900 هست نمیدونم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
بعد از لانه گزینی اکثرا علائم دارند لانه گزینی هم  تقریبا روزا های پری هست

علایمش چی چی هس خب؟ از علایم بعد لانه گزینی هم بگین من الان طبق ماه های قبل ( ماه قبل نشدم) باید بین 19 تا 20 خرداد میشدم

من از فردای نزدیکی درد عادت گرفتم ترشح آبکی داشتم ... بعد 5روز متوجه ترشح روشن قهوه ای شدم..فکرکردم مثل ماه پیش باید 1 هفته تحملش کنم ولی فرداش تبدیل به خون شد اما باز فرداش ترشح شد و قطع شد

علایمش چی چی هس خب؟ از علایم بعد لانه گزینی هم بگین من الان طبق ماه های قبل ( ماه قبل نشدم) باید بین ...

خوب همه علایمی  ندارید یک بی بی چک استفاده کن.

تهوع سرگیجه درد سینه و گرفتگی عضلات شکم و پهلو کمردرد ضعف و اشتها یا بی اشتهایی قطع عادتت و تغییر در ترشحات(زیاد شدن )و..

خوب همه علایمی  ندارید یک بی بی چک استفاده کن. تهوع سرگیجه درد سینه و گرفتگی عضلات شکم و پهلو ...

ممنون

بیبی چک اسمش میاد تو ذهنم برم بردارم ی چیزی نمیزاره چون ازبس منفی دیدم دیکع میترسم

کسی میدونه متفورمین تاخیر میاره یا ن؟

ممنون بیبی چک اسمش میاد تو ذهنم برم بردارم ی چیزی نمیزاره چون ازبس منفی دیدم دیکع میترسم کسی میدون ...

خواهش گلم امیدت به خدا باشه من این ماه 5 تا بیبی منفی دیدم ماهم بعد هم روز از نو روزی از نو 😂😂 من اطرف متفورمین استفاده نکردم.

خواهش گلم امیدت به خدا باشه من این ماه 5 تا بیبی منفی دیدم ماهم بعد هم روز از نو روزی از نو 😂😂 من ...

من ماه پیش 20 تا زدم منفی بود جز یکی که هاله داشت ولی فهمیدم تنبلی دارم 

ماه پیش همش لکه بینی داشتم یادش میافتم حالم بد میشه  

امیدوارم زودی جواب بگیریم

من ماه پیش 20 تا زدم منفی بود جز یکی که هاله داشت ولی فهمیدم تنبلی دارم  ماه پیش همش لکه بینی ...

آخ آخ میدونم چی میگی بی بی چک منفی کلا آدم تغیر میده 😂😂 دکتر گفت تنبلی داری علایم تنبلی تخمدان چیه

خيلي سخته من هرماه پنج شيش روز عقب ميندازم  از  روز دوم ك ميگذره نميدونم طاقت بيارم روزي يه تسهت ميزنم ديگه رواني شدم انتظار خيلي سخته

خداجونم مرسی ک هستی😍😘