2777
2789
عنوان

تبعیض مادر

288 بازدید | 55 پست

بچه ها بنظرتون تبعیض میکنه یا توهم میزنم؟بببنید مثلا برای داذاشم ک ازدواج کرد خونه خریدن توش زندگی کنه براش مسکن ملی ثبتنام کردن سال ۹۷پنجاه تومن دادن براش منتهی خودش نتونست بقیشو بپردازه از بین رفت.حالا خونه دیگه خریدن توش زندگی میکنه یک جای عالی همه لوازمشو خارجی اصل الجی خریدن .ماشینشو از دست داد هرسری چهل تومن اینا دادن ماشین بخره دوسه باره برادرم ماشینشو از دس میده بی عقلی میکنه.زمان ازدواجشم با وام ازدواجش برای زنش طلا و لباس خریدن قسطشم خود مامانم داد.حالا نوبت ازدواج من ک شد خرد خرد خودمم خیلی کمک کردم پنج قلم بزرگم ب شوهرمه بهشم سخت گرفتن خونه خرید سهتشم شد میگیم این خوبه.وام ازدواجمم یک سومشو دادن ب خودم عوضش خریدای چمدون عروسی مثل کت و شلوار داماد و.. و یخچال عروس ک خوراکی مزذارن توشو خودم بخرم.حالا پنجاه تومنی از وام ازدواجمم بدن دوباره داداشم .منم ناراحت شدم مامانم میگ خسودی.اخه من خودم کلرمندم کلی تو کارام کمک کردم داداشم سر ازدواجش سرباز بود همه کاراشو براش کردن هیچیییی خودش نکرد برای عروسیش بنظرتون بد گفتم از وام ازدواجم ندید ب داداش نهابت بدین خودم قسط بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بد نگفتی کارشون درست نیست

اصلا میگیم مثلا میخواستن کمک کنن ولی اینا کارشون از کمک گذاشته عملا برادرتو لوس کردن هرچی شده بارش مادر و پدرت بدوش کشیدین عملا چیزی که وظیفه اون بوده مادر و پدرت انجام دادم فک کنم از بچگی همین بود برادرت اشتباه کنه یا کاری باش مادرت و پدرت انجامش بدن

وام ازدواجم برای شماس نه مادر و پدرتم بعدم وام ازدواج به حساب خودت میره نه پدر و مادر اصلا لازم نیست باهاشون برخورد کنی کارتت نده بهشون بهانه بیار

کاری به هیچی ندارم ولی وام ازدواج مال خودت بوده حق نداشتن بدن به داداشت

یک مقدارشو دارن میدن میگن ماشینشو فروخته ماشین نداره خب منم ندارم ماشین تازه من از ۱۹سالگی رفتم فرهنگیان هزینه های شخصیمم سالهاست با خودمه

نه بد نگفتی کارشون درست نیست اصلا میگیم مثلا میخواستن کمک کنن ولی اینا کارشون از کمک گذاشته عملا برا ...

میگن جهیزیتو خریدیم سرویس چوبتو اینو ما برمیداریم دادم بهشون ولی زورم میاد از وامم بدن داداشم.درسته نیاز دارن ولی زن داداشم همش کافه و و استخر رستورانه خب خودش یکم برای زندگیش پس انداز کنه.من تو عمرم ففط چندبار رفتم کافه و رستوران

یک مقدارشو دارن میدن میگن ماشینشو فروخته ماشین نداره خب منم ندارم ماشین تازه من از ۱۹سالگی رفتم فرهن ...

تو بگو یه هزاری

وقتی خودت نیازش داری کار درستی نیست حق خودته نباید بدنش به اون

وام ازدواج رو قسطش رو کی پرداخت میکنه؟

ریختمش حساب بابام خودشم قسط میده.ولی من حاضرم بدن خودم تمام قسطاشو بدم عوضش ماشین بخرم ینی ذرع ای مشکل ندارم بدن خودم قسطاشم با جون و دل بدم

ریختمش حساب بابام خودشم قسط میده.ولی من حاضرم بدن خودم تمام قسطاشو بدم عوضش ماشین بخرم ینی ذرع ای مش ...

میگن ن قسطشو میدیم ما برمیداریم برای هرکس بخوابم خرج میکنیم من میگم بذین خودم تمام قسطاشو میدم

میگن جهیزیتو خریدیم سرویس چوبتو اینو ما برمیداریم دادم بهشون ولی زورم میاد از وامم بدن داداشم.درسته ...

گفتم که حق باتو مادرو پدرت لوسشون کردن خودشون برن ماشین بخرن یا ندارن بلد نیستن جمع کنن نخرن

شمام حتی اگر لازم نداشتی حق ندارن پول شما بدن به برادرت

گفتم که حق باتو مادرو پدرت لوسشون کردن خودشون برن ماشین بخرن یا ندارن بلد نیستن جمع کنن نخرن شمام حت ...

برادر منم پرو منتها من اصلا محلش نمیدم مامان بابامم رعایت میکنن مساوی هزینه میکنن

برادر منم پرو منتها من اصلا محلش نمیدم مامان بابامم رعایت میکنن مساوی هزینه میکنن

پدر مادر شما چطوری بین شما و برادرتون تعادل برقرار میکنن؟میشه بگید ببینم چطوریه مساوی طورش

میگن ن قسطشو میدیم ما برمیداریم برای هرکس بخوابم خرج میکنیم من میگم بذین خودم تمام قسطاشو میدم

بگو وام رو خودم برمیدارم و خودمم قسطش رو میدم

اگرم قصد کمک به برادرم داشته باشم خوم کمک میکنم

پدر مادر شما چطوری بین شما و برادرتون تعادل برقرار میکنن؟میشه بگید ببینم چطوریه مساوی طورش

مثالش این برا برادرم ۱۰۰ تومن دادن شهریه مدرسه غیر انتفاعی

به من طلا دادن تو خرید خونه کمکم کردن

برا برادرم تولد بگیرن همون اندازه که به اون دادن به منم برا تولدم میدن

مادرم ی خوراکی به برادرم میده سهم من میزاره کنار میرم خونشون میاره میگه این برا تو