2777
2789
عنوان

زندگیم

137 بازدید | 9 پست

به گند کشیده شد دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارم به یک شب همه چیز مو از دست دادم خونه زندگی شوهر بچه طلاهام و.... ختم یاسین برداشتم اگه کسی میتونه برام برداره زندگیم تباه شد با این مرد فقط میخوام ادبش کنم بخاطر خیانتش حق حقوق مو بگیر م اگه میشه راهنمایی کنید و برام ختم بردارید خدا خیرتون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با وکیل صحبت کن حتماوکیلتم حتما با تجربه باشه نه هر وکیلی قشنگ زمان بذار یه وکیل خوب پیدا کن و با مش ...

فعلا نفقه مهریه گذاشتم اجرا نقفه افتاده برج نه باید ما بمیریم تا دادگاه برگزار بشه اونم چهار ماه دیگه تازه وقت دادگاه هست

بله متاسفانه دادگاه های خانواده و مشکلات خانوادگی پروسه خیلی طولانی دارن

آره بنظر شما شوهرم خونه اجاره کنه مهریه بده نفقه بده وسایل بخره مجبور میشه طلاق بده؟! چون طلاق می خواد گفته بود چهار سال همین جوری نگهت میدارم موهات مثل دندونات سفید بشه

آره بنظر شما شوهرم خونه اجاره کنه مهریه بده نفقه بده وسایل بخره مجبور میشه طلاق بده؟! چون طلاق می خو ...

عزیزم من ریز جزئیات زندگی شما که خبر ندارم نمیتونم نظر بدم ولی وکیل چون خبردار میشه قطعا بهتون جواب درستو میگه من الان چیزی نمیتونم بگم ممکنه باعث بدتر شدن شرایطتتون بشه

خیانت جنسی بود یا فقط پیام.!؟

من نمیدونم تا چ حد پیش رفتن ولی بهم گفت بمونم نمیتونم خودمو کنترل کنم سربسته بهت میگم و من این جور زندگی دوست ندارم تو خیلی خوبی من بد هستم بهتره تموم بشه

شب خیانت هم نیومد خونه