2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

170 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا حس خوب ندارم از اینکه ارتودنسی کنم پیش خانواده همسر خجالت میکشم

چون اون سری خواهرشوهرم بحثش رو انداخت گفت خیلی گرونه نمیشه و ... ولی من اصلا هیچ حرفی نزدم فقط گفتم اره گرونه خیلی

میگم حالا پشت سرم حرف درمیارن

وای بیخیال بابا

تا کی میخوای به خاطر تفکر و حرف بقیه زندگی کنی؟

ذره ای ارزش نداره

برو انجامش بده

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاری میکنی اونارو درجریان نزار

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

کاری میکنی اونارو درجریان نزار

فعلا چیزی نگفتم ولی شنبه میرم برای ارتودنسی دکتر وقت داده

حالا از بعدش حس خوب ندارم از اینکه اخر هفته ها میرم باغ همو میبینیم یه جوریه برام

فعلا چیزی نگفتم ولی شنبه میرم برای ارتودنسی دکتر وقت داده حالا از بعدش حس خوب ندارم از اینکه اخر ...

سعی کن برات مهم نباشه رفتارشون .هروقت خواستن بپرسند بحثو عوض کن یا چند دقیقه ازشون فاصله بگیر

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

ممنونم گلم حتما مرسی ازت🤗

قربونت