2777
2789
عنوان

خانواده سمی 😔😔

262 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها خونواده من به شدت مذهبیه ولی سمیه یعنی مدام بهم تیکه میندازند انتقاد میکنن هرکاری میکنم ایراد میگیرند مسخره میکنن اعتماد به نفس منو نابود کردن بارفتاراشون وحتی منو افسرده کردن یه هفته نبودن مسافرت بودن نمیدونم چقدر حالم خوب شده باز تازه حس زندگی میکردم تازه حس آزادی وآرامش میکردم هم از لحاظ جسمی و روحی حالم عالی شده بود تازه داشتم شادتر میشدم وباانگیزه همینکه شنیدم قراره برگردن حالم بدشد الان ک برگشتن باز حالم به حالت سابق برگشت حس سنگینی وبد حالی میکنم واقعا خونوادم سمی داشتن چقدر بده خسته شدم ازشون چیکارکنم شمام خونوادتون سمیه یان؟😐😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می فهممت عزیزدلم تنها نیستی ببین سعی کن فعالیت های اجتماعی انجام بدی خارج از خونه و از محیط سمی دور باشی مثل کلاسای هنری ورزش کلاسای که با جامعه در ارتباط باشی با آدم های جدید آشنا بشی حالت بهتر میشه حتما هم با یه روانشناس در ارتباط باش اگرم شرایطش نداری حالت بد بود با شماره ۱۴۸۰تماس بگیر میتونی باهاشون درد دل کنی و بار روی دوشت سبک تر میشه یادت باشه تنها نیستی

مذهبی یعنی باید نمونه اخلاق برخوردباشن پس نیستن

ن برعکسند تازه خودشون برتر میدونندمن بخاطر رفتاراشون از دین زده شدم گاهی خوب میشن اونم وقتی مبینن من حالم بد میشه اخه ازدست رفتاراشون پانیک گرفتم زیاد دعوا وکتک باهام داشتن اینجوری شدم

خوش به حالت تنهات میذارن اینا والا به زور و بخاطر حرف مردم و نمیدونم دختر بمونه تو خونه این چیزای اش ...

تنها نبودم با داداش کوچیکم بودم بعدناراحت بودن چرا از اومدنشون خوشحال نشدم اصلا رفتاراشون نمیبینن

می فهممت عزیزدلم تنها نیستی ببین سعی کن فعالیت های اجتماعی انجام بدی خارج از خونه و از محیط سمی دور ...

مرسی عزیزم ولی متاسفانه نمیزارن برم کلاس چیزی چندباری تصمیم گرفته بودم برم کلاس گویندگی ولی بهونه اوردن ک بدرد نمیخوره ک نرم 😐

ن برعکسند تازه خودشون برتر میدونندمن بخاطر رفتاراشون از دین زده شدم گاهی خوب میشن اونم وقتی مبینن من ...

بگو اسلام گفته دین گفته بچه ازخودت متنفرکنی آزارش بدی شمامذهبی باید الگوی محبت وفاداری دوست داشتن باشی نه بلعکس اش