2777
2789
عنوان

ماشین لاماری

136 بازدید | 8 پست

خانوما کسی اینجا لاماری داره؟؟ قغل مرکزیش چجوریه؟؟ ک همه درا قفل بشه بچم هی در عقبو باز میکنه یاد ندارم قفل کنم ی علامت قفل روی در هست میزنم مال پنجره هایه

متاسفانه اطلاعاتم در حده پرایده

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از دوستم پرسیدم براتچایلد لاکش تو لبه در پشتیه گویا عزیزم اونجا ک باز بسته میشن اونو باید یکم بپی ...

دوستت نپرسید واسه چی میپرسی😁

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
من از دوستم پرسیدم براتچایلد لاکش تو لبه در پشتیه گویا عزیزم اونجا ک باز بسته میشن اونو باید یکم بپی ...

ممنون عزیزم ن قفل کودش ن همین قفلی ک مال پراید میدی پایین همه درا قفل میشه اونو منظورمه میشه بپرسین اون چجوریه

ممنون عزیزم ن قفل کودش ن همین قفلی ک مال پراید میدی پایین همه درا قفل میشه اونو منظورمه میشه بپرسین ...

پرسیدم

مال پرایدو نمیدونم عزیزم چجوریه

ولی لاک اصلیش رو کنسول وسطه شکل قفل 🔒 داره ببین پیدا میکنه؟

موقع حرکتم اگه میخواد خودش بسته شه بره تو مالتی میدیاش اتو لاکش و اکتیو کنه

پرسیدممال پرایدو نمیدونم عزیزم چجوریه ولی لاک اصلیش رو کنسول وسطه شکل قفل 🔒 داره ببین پیدا میکنه؟مو ...

اره عزیزم دیدم خیلی ممنون الاهی خیر ببینی ینی داشتم دیوونه میشدم چن بار تو خیابون درو باز کرد خدا رحم کرد