2777
2789
عنوان

نذری جاری

267 بازدید | 15 پست

دوستان جاریم نذری داشته حتی برای فامیلای دور هم برده ولی ما نه ؛ با هم بحثی چیزی هم نداشتیم چند ساله جاری هستیم ؛ حالا فکر نکنید روشکم هستا اون جاری بزرگه هست بحث احترامه منم گفتم نذری داشتم براش نمیبرم

کاری ک عوض داره گلایه نداره درسته نذره برای رضای خداست ولی منم مثل شمام تلافی میکنم در صورتی ک دیدم برعکس وقتی بدی آدم مثل خودش تلافی نکنیم بیشتر شرمنده میشه شما براش نذری ببرین شرمنده میشه اگه با هدف اینکار کرده باشه

بر محمد و آل محمد صلوات

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمالا نذر داشته که فقط برای آدمای فقیر ببرهمنم نذر دارم فقط برای فقرا ببرمکسی هم حق نداره ناراحت ب ...

ما نذری که برای فقرا باشه یا مثلا خاص باشه نمیزارییم کسی بفهمه

میگه برای همه ی فامیل برده بجز ایشون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
احتمالا نذر داشته که فقط برای آدمای فقیر ببرهمنم نذر دارم فقط برای فقرا ببرمکسی هم حق نداره ناراحت ب ...

کسی که برای فقرا نذری میده ب کسی نمیگه و تو خفا نظرشو ادا میکنه این خانوم میگه تا فامیل دور بردن منم بودم ناراحت میشدم

من عقد بودم تو خونمون که داشتیم میساختیم آش پختم زنگش زدیم گفتیم چرا نمیاین شوهرش گفت خوابن حالا ساعت چند یازده ظهر

براشون گذاشتیم نیومدن ببرن

بعد خودش نذری پخت به همه داد جز من

منم دیگه باهاش قطع رابطه کردم آدمی که خوددرگیری داره و الکی الکی قهر میکنه رو نباید سلامشم کرد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

[QUOTE=419862522]احتمالا نذر داشته که فقط برای آدمای فقیر ببره منم نذر دارم فقط برای فقرا ببرم کسی هم حق نداره نارا ...[/QUOگفتم برا تمام فامیل برده حتی فامیلای دور فقط به من نداده

من عقد بودم تو خونمون که داشتیم میساختیم آش پختم زنگش زدیم گفتیم چرا نمیاین شوهرش گفت خوابن حالا ساع ...

دقیقا منم حدس میزنم فقط حسادته اخه قبلا با یه نفر خوب نبود از وقتی فهمیده من باعاش ارتباطندارم اینم رفته باهاش دوست شده حسابی

جاری کلا آدم نیست

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭