2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست
الان چیکار کنم؟ درست میشه زندگیم؟

اره بابا چرا درست نمیشه چیز خاصی نشده که دخترخوب ببین تجربه ب من ثابت کرده هرچی دنبال مردها بیفتی ازت فاصله میگیرن یکم سرسنگین باش باهاش نزار بهت توهین کنه درکنارش هم احترام یادت نره

اگه الان کوتاه بیای عادت میکنه پرنسس رابطه میشه با قهر کردن و کلا پر رو میشن هم خودش هم خانوادش حرفش رو به کرسی میشوند انتظاراتشونم خیلی از این ها بالاتر میره

یعنی چی انتظارات دوگانه دختر جهیزیه بیاره پسر خونه نیاره ؟ دیگه چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه الان کوتاه بیای عادت میکنه پرنسس رابطه میشه با قهر کردن و کلا پر رو میشن هم خودش هم خانوادش حرفش ...

میگن ما ۲ سال خونه میادبم زیادم تعمیرش نمیکنیم

خدا از الان به دلت صبر بده. ایشون احتمالا مثل شوهر من ازوناییه که تا تقی به توقی میخوره باید به شما فحش بده بعدم انگار نه انگار میشه که قلبتونو شکسته . اوایل عذرخواهی می کنن ولی بعدا که عادی شد میگن حقت بود تازه قهرم میکنن ادم باید بره نازشونو بکشه . متاسفانه شوهر منم اینجوریه هرچی میگم موقع عصبانیت احترام نگه دار میگه از من انتظار نداشته باش!

اون جمله و کلمات بابات مهم نیست باید ببینی برداشت ایشون چی بوده. معنایی که در ذهنش رفته مهمه. توی یک حالت خوب بعد از با شکم سیر در پارک در حال چای خوردن بهش بگو چرا از این جمله ناراحت شدی و باهم بررسی کنید. مهمه با هم از روی حس و معنای برداشتی صحبت کنید. جدای و فاصله و قهر شرایط را پیچیده و طرفین را حق به جانب با احساس قربانی شدن می کنه.

ارشد روانشناسی،روان تحلیلگر

اون جمله و کلمات بابات مهم نیست باید ببینی برداشت ایشون چی بوده. معنایی که در ذهنش رفته مهمه. توی یک ...

ایشون دعوا به پا کرد پشت تلفن من رفتم محل کارش همه چی خوب یهو گفت بیا خچنتون گفتم نه امشب گفت نه مبام و نگ زد اومد شبش بابام اومد گفت بهش که سعی کن خودتو مدریت کنی خانواده عروس لطف مبکنند جهزیه میدن بابای توام داره خونه میده بهتون

ایشون دعوا به پا کرد پشت تلفن من رفتم محل کارش همه چی خوب یهو گفت بیا خچنتون گفتم نه امشب گفت نه مبا ...

اینو حتما در یک مکالمه برد برد حل کنید از این داستان ها خیلی در پیش دارید.

والا پدرت خوب کاری کرده آفرین بهش که از همین الان به صورت غیر مستقیم به همه فهمونده که ما پشت دخترمونیم و انتظارات داریم

دختر ما ساده و بی کس نیست ، کاش من همچین پدری داشتم اینطوری هم بهتره شوهرت و خانوادش میفهمن که حد و حدودی باید داشته باشن روزی حقت نخورن یا بهت بی احترامی نکنن

کاش میشد و میومد نمیاد

تو خونه نه یکجای دیگه برید. امروز بهش پیام بده دوتایی امشب فلان رستوران بریم؟ یک جای یا یک کاری که براش عجب باشه نتونه بره توی لاک خودش.