2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 43 پست
کار خوبی کردی ببین از همین الان سفت بگیر نزار راحت دلتو بشکنه

دیشی اخه اخرش دیگه گریه نکردم یه ارامبخش خوردم دیگه جوابشو ندادم قبلش میگفت همیشه این مواقع گریه ات میگرفت میومدی میگفتی نه زنگم میزدی الان دیگه زنگم نزدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتیااامنممممدیشب دیگه جوابشو ندادم یه عالمه اس ام اس داد و زنگ زد

از اول تکلیفت و روشن کن ادم گوش شنوا باید داشته باشه فعلا جوابشو نده بگو پدر من برآن زحمت کشید چندین ساله تو تازه آمدی اینجوری می کنی و می گی

جونی نمونده که در بیاد...دستت درد نکنه ...خدا هدایتت کنه?خودتو خیلی تحویل نگیر .[واگذار کسی که دل می شکنه به خدا اون خودش بهترین تصمیم و می گیره ...]

از اول تکلیفت و روشن کن ادم گوش شنوا باید داشته باشه فعلا جوابشو نده بگو پدر من برآن زحمت کشید چندین ...

دیسب میگفت بیا نازمو بکش

دلم خیلی تنگ شده براش ولی فکر کنم یکم دور شم ازش خوبه

بگو حرف نزنبه یه ورموالا

اخه تو جلسات قبل ازدواج خانومه گفت پدر زناتون لطف میکنند جهزیه میدن بابام میگه بله این منت هنوز سر منم هست به مامانت جهزیه دادن ما زندگی کنیم

دیشی اخه اخرش دیگه گریه نکردم یه ارامبخش خوردم دیگه جوابشو ندادم قبلش میگفت همیشه این مواقع گریه ات ...

ایکجور مواقع زنگ نزن بهش ک دوباره بسیار این حرف هارو بزنه من ۱۱ساله ازدواج کردم تو دعوا ها حتی اگ مقصرباشم بهش زنگ نمیزنم

بابات که درست میگه اما اینو نباید اینجوری میگفت یه جوریه به آدم بر میخوره انگار

مشکلش کلمه لطف میکنن هست بار منفی داره و حس شوهرت درسته

اما اینکه بخاطرش بخواد فحش بده و بگه با بابات حرف نمیزنم منطقی نیست

باید دید پدرت کجا و به چه لحنی گفته شاید به روشهای مختلف این حسو به شوهرت داده که الان شوهرت قاطی کرده

معمولا میگن هر چی بدیم برای آسایش و رفاهه دختر خودمونه اینجوری منتی به گردن داماد نمیندازن پدر من هم همه چی داد و وقتی تشکر کردن در جواب پدرم همینو گفت بهشون که هر کاری کردیم برای رفاه و آسایش دخترمونه

دیسب میگفت بیا نازمو بکشدلم خیلی تنگ شده براش ولی فکر کنم یکم دور شم ازش خوبه

دور شو بذار اندازه خودش و قدرتو بدونه و بدونه خانواده ات برات مهمن پدر مادر عزیزی ترین آدم هاییه که دارد و خواهد داشت

جونی نمونده که در بیاد...دستت درد نکنه ...خدا هدایتت کنه?خودتو خیلی تحویل نگیر .[واگذار کسی که دل می شکنه به خدا اون خودش بهترین تصمیم و می گیره ...]

اخه تو جلسات قبل ازدواج خانومه گفت پدر زناتون لطف میکنند جهزیه میدن بابام میگه بله این منت هنوز سر م ...

از الان نذار شوهرت پرروگری کنه

بگو میخوای سرت منت نباشه خودت برو همه وسایل بخر

کلا شوهر جماعت پررو تشریف دارن

از الان نذار شوهرت پرروگری کنهبگو میخوای سرت منت نباشه خودت برو همه وسایل بخرکلا شوهر جماعت پررو تشر ...

نمیفهمه که ۳ میلیارد جهزیه اص میگه خودم میگیرم برات مامانشم پشتشه