2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک شنبه باز میزنم خدایا میشه مثبت باشه 

اگر دارو مصرف نکردی ان شاللع ک مثبت چون منم هاله خیلی خیلی کمرنگ ک تو نور دیدع میشد داشتم و باردار بودم 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
نگاه کنید واسه منو اونموقعاینجوری شد تازه بعد پنج روز تاخیرم به زور دیده میشد ولی حامله بودم خداروشک ...

علائم چی داشتی؟

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
خودمم ی خط نازک خیلی کم رنگ میبینم حداکنه مثبت باشه

نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی بنظرم هاله باشه مثبته الان بی بی نزار چون از ادار صبحت گذشته

شنبه اولین ادرار صبح رو بزار

[اولین ادرار صبح الان نزاری که همین هاله روهم نمینداره دوباره]

منم لایک کن خبرش بدی

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
اگر دارو مصرف نکردی ان شاللع ک مثبت چون منم هاله خیلی خیلی کمرنگ ک تو نور دیدع میشد داشتم و باردار ب ...

نه هیچ دارویی استفاده نکردم مرسی دوستم😍😍

نه هیچ دارویی استفاده نکردم مرسی دوستم😍😍

فدای شما ان شالله ک بارداری 

سوره حجرات رو زیاد بخون مانع سقط میشه دور از جون شما 

دستتو بزار رو شکمت 1400صلوات نذر کن 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی بنظرم هاله باشه مثبته الان بی بی نزار چون از ادار صبحت گذشته شنبه اول ...

حتما عزیزم ممنون دعا کن واسم😍😍😍

هیچی تازه الان که هشت هفته ام داره شروع میشه🤕

پس میشه بی علایم هم بارداربود. اینجا بسکه میگن علایم داریم ادم شک میکنه. من 20 روزه انتقال دادم ولی فقط سینه هام درد میکنه که بهاطر پروژسترونه  و دلم گاهی وقتا تیر میکشه گفتم حتما علائم ندارم😐

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم هیچ علائمی ندارم 

اوایلش اگرم علایمی باشه تلقینه من فقط یه بار خود به خود تبو لرز کردم و زودم خوب شدم ولی الان غروبا حالم به هم میخوره و از چیزای شیرین و مرغ متنفررررم

دخترم دنیای من♥️
پس میشه بی علایم هم بارداربود. اینجا بسکه میگن علایم داریم ادم شک میکنه. من 20 روزه انتقال دادم ولی ...

بدن با بدن فرق میکنه عزیزم همه که مثل هم نیستن