2821
2789
عنوان

ترس کودک

808 بازدید | 4 پست
شبتون بخیر
دختر دو سال و نیمه من از زمان نوزادی از مردها وحشت داشت حتی الان هم که بزرگتر شده باز از فاصله چند متری یه مرد رد نمیشه یا تا یکی از مردهای آشنا بهش نزدیک میشه جیغ و گریه به راه میتدازه کسی میدونه باید چکار کنم؟
عزیزم از یک مشاور کمک بگیر بعضی چیزا ممکنه از حافظه ژنتیک به کودک منتقل بشه...شایدم کسی ترسوندتش این بچه ترسیده شده..زن همسایه ما چادری هست همیشه می پرید سر بچه اگر توی کوچه میدید نمی فهمم چطور شد بچم تا چادر میدید گریه می کرد چه جوری..دیگه واسه نماز هم نمی تونستم جلوش چادر بپوشم ..اشکی می ریخت می گفت در بیار...از اون خانومه دورش کردم و حتی وقتی سر می رسید بچه را می کشیدم کنار و سریع می بردمش کم کم واسش عادی شد
در هیاهوی زندگی دریافتم: چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت. چه غصه هایی که فقط سپیدی موهایم را حاصل شد، در حالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود. دریافتم:خدایی هست که اگر بخواهد می شود وگرنه نمی شود...به همین سادگی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر دختر دایی من دقیقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همین رفتار داره حدود یک هفته پیش دختر داییم بردش پیش مشاور بهش 10 جلسه بازی درمانی داده وگفته به راحتی حل میشه...تو هم برو
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز