سلام دوستان
مدتیه دنبال دکتر برای عمل بینی ام و مطب یکسری دکترها رفتم و تجربیات و نظرات شخصی مو میگم برای دوستانی ک شاید بدردشون بخوره و اینا صرفا نظر شخصی منن
دماغم گوشتیه
۱.مجید لطفی:مطبشون خیلی شلوغ بود ،۱۰ تا اینا از نمونه کاراشون اومده بودن و بنظر من دماغ ها به یک مدل و همه زیادی کوچیک بودن و خب به یکسری ک صورت کوچکی داشتن میومد و خودم نپسندیدم، دماغ منو گفتن گوشتیه و تغییر نمیکنه ،هزینه مشاوره:۳۰۰هزارتومن،ونک بود مطبش
*مطبهای نزدیک :مطبهای دکتر افلاکی و کیوان کاوان هم همون سمتن
۲.کیوان کاوان:نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم نپسندیدم و مشاوره نرفتم
۳.دکتر سیامک فرقانی:مطبشون خلوت بود ،دکترشون و کادر انرژی مثبت بودن روز دیگه ای برای دیدن نمونه کارها رفتم ۳ نفراینارو دیدم خوشم اومد نیمه فانتزی خوب دراورده بودن ،مشاوره رایگان بود،مطب:جردن
۴.دکتر ابوالفضل محترمی:مطبشون شلوغ بود،نمونه کاراشونم بود من چون یکی از فامیلامون پیشش عمل کرده بود و خوشم اومدرفتم ولی از نمونه کارها بعضی ها خوب بودن و استخوانی ها بهتر بودن بنظر ،دکتر خوش اخلاق و صادقی بودن بنظر بیشتر استخوانی کار هستن و ب من و بقیه گوشتی ها گفتن تغییر زیادی نمیکنید،هزینه عملشون از بیشتر دکترها کمتره (۵۰میلیون اینا)،هزینه مشاوره ۵۰۰ هزارتومن ،مطب:روبرو بقیه الله
۵.دکتر علی اکبرمودی:مطب نسبتا شلوغ،نمونه کارا بودن ولی بشدت ورم داشتن و برای برداشتن گچ اومده بودن و خب قابل تشخیص نبودن دونفر ک تایم بیشتری گذشته بودن خوب بودن (دماغ قبلیشون گوشتی بوده) دکتر صادقانه و با جزئیات و حوصله توضیح دادن ،مشاوره رایگان،مطب:سعادت اباد