2777
2789
عنوان

شوهر داری

137 بازدید | 10 پست

سلام من یه دختر 16ساله ام تازه ازدواج کردم نامزدم خیلی خواستش زیاده کاملا درکم نمیکنه ولی خب بهم میگه تو بزرگی بچه نیستی بچگی نکن منم زیاد حساسم بعدشم وقتی مینشینیم باهم نمیدونم در مورد چی صحبت کنم حرف پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید بگید چجوری رفتار کنم باهاش که رابطمون سرد نشه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
0
0%
ا
1
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکم سنت کمه برای وارد شدن به زندی دو نفری و پر از چالش

فقط میتونم بگم کاملا باهاش روراست حرفاتو بزن و حرفاشو بشنو خواسته هاتو واضح بگو و به خواسته هاش گوش کن و اگه این وسط متوجه شدی خواسته هاش غیر مقوله یا اون این فکرو راجب خواسته هات کرد توضیح بدید به هم و دنبال ی توافق باشید حرفاتونو به دعوا نکشونید و سعی کنید مشکلاتتونو بیان کنید و حلش کنید

امیدوارم موفق باشی

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

اخه تجربه ای نداری هنوز هیچیو هبچی ندیدی نگشتی ..واقعا با این حالا خودتو فراموش کنی بچسبی به شوهر داری .ول کن بابا خودتو که دوس داشته باشی اون جذب انرژیت میشه اگر تو اون بجای خودت بدوستی پس اونم فقط خودشو دوس خواهد داشت

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

عزیزم یکم سنت کمه برای وارد شدن به زندی دو نفری و پر از چالش فقط میتونم بگم کاملا باهاش روراست حرفات ...

آخه چجوری میدونین ۲۵سالشه بچه نیست که فقط وقتی میخوان یه چیزی بگم که باب میلش نیست یکدفعه عصبی میشه منم دیگه نمیتونم باهاش راحت باشم و حرفامو بگم یجورایی دیگه ترس برم داشته راهنمایی کنید خواهشاً

آخه چجوری میدونین ۲۵سالشه بچه نیست که فقط وقتی میخوان یه چیزی بگم که باب میلش نیست یکدفعه عصبی میشه ...

با هم برید پیش مشاور اونجا تو حرفاتو میزنی اونم حرفاشو میزنه و کمکتون میکنه و مشکاتتون داخل رابطه رو بهتون میگه

عزیزم اصلا نترس قرار نیست باهاش دعوا کنی که نزار حرفا و خواسته ها و افکارت تو دلت بمونن شوهرته باهاش حرف بزن بدون هیچ گارد و دعوایی بگو بهش

ولی در کل پسری که با دختر ۱۶ساله ازدواج کرده باید خیلییی بیشتر درک کنه چون واقعا به نوعی شما بچه ای هنوز برای زندگی مشترک و اون اینو میدونسته پس الان باید مراعات کنه

سعی کن بکشونیش مشاور

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
با هم برید پیش مشاور اونجا تو حرفاتو میزنی اونم حرفاشو میزنه و کمکتون میکنه و مشکاتتون داخل رابطه رو ...

نیازهاشم زیاده خدایی هنوز دو ماهه نامزدم ولی دیگه نمیدونم چطور رفتار کنم آخه هنوز تجربه ای ندارم من شما کمی بیشتر راهنمایی کنید ممنونم ازتون