2777
2789
عنوان

هدر دادن عمر

56 بازدید | 4 پست

میشه با مردی که ازش بیزاریم یک عمر زندگی کنیم ؟ بیشتر از ده ساله ازدواج کردم . شوهرم هیچوقت هیچ کاری رو به میل من انجام نداده . همش همه چیو ازم قایم کرده مخصوصا پول رو . به قدری ازین مرد بیزارم که می تونم حتی بکشمش . منی که با ی آهنگ بارها گریه میکنم . توی زندگی با این مرد اینقدر سنگدل شدم که بعضی وقتا دوس دارم بکشمش

وقتی میخواستم بچه بیارم نذاشت همش گفت الان زوده . تا وقتی که استخدام شدم خودم تونستم خرج های اضافی بچه رو بدم که مبادا ی قرون پول ویزیت دکترمو بده توی بارداری . بعدشم گفتم ی بچه دیگه بیارم میگه اصلا . من خیلی بچه دوس دارم اینقدر که حاضرم تنهایی بزرگش کنم . بودن پدرش چون هیچ کاری برای ما نکرده اصلا برام مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یکی از اعضای خونوادش بچه دار نمیشه به خاطر اونا راضی نبود ما بچه بیاریم . الانم مطمئنم به خاطر اوناست که نمیخواد مجدد بچه بیاریم . منم سپردمش به خدا . هیچ کاری برای من توی زندگی نکرد . فقط در حد خیلی ضعیف خرج خوراکمونو داده . اکثر چیزای مهم خوراک هم خودم میخرم