2777
2789
عنوان

سوسسک کمکککککک

112 بازدید | 16 پست

از دی ماه پارسال تو این خونه م. چرا دوماه یه بار سوسک می بینم اونم بیشتر تو آشپزخونه.

از کجا میاد الان دیدمش تو کابینت آشپزخونه بهش اهمیت ندادم با سم کامن سمپاشی کردم کابینتو کاش شوهرم نبود بیشترم میزدم. تو دلم گفتم ازت نمیترسم مادر جونده

خسته شدم خسته سمکامن نمیشه خیلی بدبویه حتی برم خونه بابامم چند روز بمونم بیام بشدت سمپاشی کنممیترسم بوش هی بمونه واسه بچه بد باشه.

به شوهرم گفتم برام پول بزنه فردا برم سم فروشیه چیه ببینم چه خاکی بریزم سرم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کامن دارم ولی بشدت بدبو چه جوری بزنم آخه

من زدم کامن ک اصلا بو نداره. تاریخ داره؟

ی روز ک میخای از خونه برید مثلا مسافرت بزن و برو دبگه تا ی سال مورچه هم پر نمیزنه

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

وایی برای ما هم نمیدونم از کجا میاد اردیبهشت ماه ک شلی سه چهار تا میدیدم هم قد خودمم بود بعد سم پاشی کردیم کلی هزینه و راهکار کمتر شد ولی هنوزم نمیدونم از کجا میان

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

من زدم کامن ک اصلا بو نداره. تاریخ داره؟ی روز ک میخای از خونه برید مثلا مسافرت بزن و برو دبگه تا ی ...

کامن بدبو هم داریم بی بوش اثر داره؟

تو بگو امروز سمپاشی کردم کیبرگردم؟

دروپنجره رو ببندم برم؟

بچه کوچیک دارم

کامن بدبو هم داریم بی بوش اثر داره؟تو بگو امروز سمپاشی کردم کیبرگردم؟دروپنجره رو ببندم برم؟بچه کوچیک ...

ببین من بی بو گرفتم

عالی بود بعد یک سال هنوز اثرش هست

امروز زدی اگر بچه کوچیک داری دوروز خونه نیا

بعدش هم ک میای ببین حواست باشه جاهایی ک زدی بچه ات دست نزنه

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

ببین من بی بو گرفتم عالی بود بعد یک سال هنوز اثرش هست امروز زدی اگر بچه کوچیک داری دوروز خونه نیا بع ...

پس کامن بی بو بزنم همون اثرو داره میتونم بمونم خونه هم؟؟؟؟

درو پنجره چی ببندم؟؟؟؟

امشب فقط زدم زیر کابینت سینک سوسک اون تو بود الان سردرد دارم اگه خوب باشهکامن بی بو فردا میگیرم

پس کامن بی بو بزنم همون اثرو داره میتونم بمونم خونه هم؟؟؟؟درو پنجره چی ببندم؟؟؟؟امشب فقط زدم زیر کاب ...

درو پنجره ببند

ببین عزیزم من خونه نموندم بهتره نمونی اگر میتونی ی شب اینا برو خونه کسی

خیالت راحت باشه

درو پنجره ببند ببین عزیزم من خونه نموندم بهتره نمونی اگر میتونی ی شب اینا برو خونه کسی خیالت راحت با ...

خودت زدی؟ موقع زدن درو پنجره رو بستی؟ همینکارو میکنم بایدصبر کنم روز عید بچه رو ببرم خونه پدری خودم برگردم سمپاشی کنم.

من چندماه یه بار می بینمشون کثیفارو

خودت زدی؟ موقع زدن درو پنجره رو بستی؟ همینکارو میکنم بایدصبر کنم روز عید بچه رو ببرم خونه پدری خودم ...

بله دستکش هم پوشیدم ماسک هم زدم

بعدم همه جا را بستم رفتیم مسافرت

باشه ممنون عزیزم افسردگی گرفتم از دستشون بلکه تموم شن

ان اشالله راحت میشی