2777
2789
عنوان

از 83کیلو شدم 78

139 بازدید | 11 پست

با کالری شماره تو ۲۳روز ۵کیلو کم کردم خیلی اعتماد بنفسم رفته بود بالا ۸۳کیلو بودم شدم ۷۸ باید ۷۰بشم قدمم ۱۷۰ ولی امروز که فیلم گرفتم دیدم هنوزم ی عالمه شکم دارم همش پرید باز ناامید شدم تصمیم دارم قوی تر ادامه بدم بنظرتون ۷۰خوبه برام درضمن یبار زایمان کردم برا اون خیلی هم شکم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین چقدررر خوب با برنامه ی خاصی پیش رفتی؟من هر روز میگم فردا کمتر غذا می خورم بازم نمی تونم حتی گر ...

ارع عزیزم کالری شماری میکنم با کرفس روزانه 500الی 1200کالری میخورم گاهی هم کمتر از 500تا ولی میگن زیر 1000تا مضرع منم انگیزه نداشتم همش امروز فردا میکردم اما شکمم یک جوری گنده شده بود انگار حامله بودم همه میگفتن حامله ای هر چی میپوشم اول شکممه بعد خودم عکسام زشت میشن خجالت میکشیدم اولش خیلی سخت بود نخوردن ولی بعد ی هفته عادت کردم الان خودم اصلا میام نمیبرع البته گاهی هم گرسنم میشه خودمو کنترل میکنم زیاده روی نکنم

وزن هدف تون رو غیر واقعی نزارین چون واقعا رسیدن بهش سخته باید عضله بسوزونین نه چربی . شما اگه قد تون ۱۷۰ هست وزن ۷۵ عالیه براتون البته بستگی به تراکم و پهنای استخوانی و عضلات و چیزای دیگه ام داره اما واقع گرا باشین نه ایده آل گرا تو انتخاب وزن هدف

وزن هدف تون رو غیر واقعی نزارین چون واقعا رسیدن بهش سخته باید عضله بسوزونین نه چربی . شما اگه قد تون ...

درسته عزیزم بیشتر چون قبل زایمانم70بود برای همون دوس دارم که باز 70کیلو بشم