2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

51 بازدید | 8 پست

باردارم و دکترم برام سونو نوشته توی ۷ هفتگیم

الان نمیدونم برم یا بزارم یه هفته بعدش برم که صدا قلبشو بشنوم

اگه نرم و ازتایم سونوی که نوشته بگذره باید دوباره برام بنویسه؟ یا طوریه نیست اگه از تاریخش بگذرا؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

سنو تشکیل قلب دیگه ؟ من که هشت یا نه هفته میرم ...بعد فکر نمیکنم الان براتون صدا رو بزارن فقط سنوضربان رو نشون میده

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

سنو تشکیل قلب دیگه ؟ من که هشت یا نه هفته میرم ...بعد فکر نمیکنم الان براتون صدا رو بزارن فقط سنوضرب ...

نمیدونم چی نوشت فقط گفت یه سنو برو که ببینیم جاش چه طوره یعنی با اونی که صدا قلب پخش میشه فرق داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی نوشت فقط گفت یه سنو برو که ببینیم جاش چه طوره یعنی با اونی که صدا قلب پخش میشه فرق داره؟

صدا رو کلا برا سنوی انتی میزارن شاید حالا جایی قبلشم بزارن ولی بارداری قبلم یادمه میگفتن برا جنین خوب نیس..حالا نمیدونم درسته یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

صدا رو کلا برا سنوی انتی میزارن شاید حالا جایی قبلشم بزارن ولی بارداری قبلم یادمه میگفتن برا جنین خو ...

یعنی نرم سونو؟ چیکار کنم

خدایا چ قدر سخته مادرشدن

یعنی نرم سونو؟ چیکار کنم خدایا چ قدر سخته مادرشدن

باید ببینی سنو برا چیه ...ولی اگه هنوز شش هفته هم نشدی خیلیییی زوده بنظرم بدتر حرفای نا امید کننده میشنوی استرس میگیری...من بارداری اولم پنج هفته رفتم پیش متخصص و سنو و این حرفا بس ک استرس کشیدم که اخرم ب سقط ختم شد ...برا دومی و سومی نه هفته رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید ببینی سنو برا چیه ...ولی اگه هنوز شش هفته هم نشدی خیلیییی زوده بنظرم بدتر حرفای نا امید کننده م ...

۷ هفته برام سونو نوشته گفت برای اینکه ببینیم جاش خوبه یا نه

۷ هفته برام سونو نوشته گفت برای اینکه ببینیم جاش خوبه یا نه

اونموقع خوبه پس برو ان شالله که خبرای خوب میشنوی

1
5
10
15
20
25
30
35
40