2777
2789
عنوان

حیوون خونگیم

51 بازدید | 18 پست

ی جفت پرنده دارم نر و ماده ک چن ماهه خریدمشون

۳ تاعم بلدرچین دارم

ولی چون جا نداریم خانوادم گیر دادن پرندهارو بفروشیم خیلی دردسر دارن سر و صدا و اینا

منم واقعا وابستشونم اول مخالفت کردم

رفتم دیدم تو دیوار اگهی زدن و مثل اینکه به یکی فروختن

گریم بند نمیاد و نمیدونم چیکار کنم شاید مسخره باشم ولی واقعا دوستشون داشتم خیلی با محبت بودن

پنج شنبه ام کنکور دارم همش بهم میگن مگه بچه ای مردم دارن درس میخونن تو نشستی داری گریه میکنی ولی خب چیکار کنم دست خودم نیست نمیتونم منطقی باشم 🥺🥺🥺

اصلا حوصله ندارم و دلم میخواد بمیرم از این حجم تز ناراحتی و غصه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم

مسخره نیست

و کاملا نرمال که انقدر زیاد ناراحتی

بالاخره ادم خودکارشم بخواد دور بندازه سختشه

چه برسه موجود زنده که باهاش اخت شده بودی

پدر مادرت رو کم محل کن

نذار کسی غم و رنجت رو بی اهمیت بشماره

یادمه کنکوری بودم مرغم مرد تا چند روز فقط گریه میکردم

نمیدونم منم واقعا حالم بده و گریه میکنم و این دست خودم نیست ی بخشی ش مربوط ب همین موضوع ی طرفم کنکوری ک اصلد براش اماده نیستم نمیدونم چیکار کنم

هیچ جوره نمی تونم کنار بیام ک از دستشون دادم اینقدر مهربون بودن و میومد همیشه موقع درس خوندن مینشست رو شونم 💔💔💔😭😭

عزیزممسخره نیستو کاملا نرمال که انقدر زیاد ناراحتیبالاخره ادم خودکارشم بخواد دور بندازه سختشهچه برسه ...

تا بوده که همین بوده باهاشون ک حرف نمیزنم دیگ ولی چ فایده برای من داره وقتی تصمیمی ک نباید گرفته شده🥺

تا بوده که همین بوده باهاشون ک حرف نمیزنم دیگ ولی چ فایده برای من داره وقتی تصمیمی ک نباید گرفته شده ...

منم یه روز صبح بیدار شدم دیدم اردکمو فروختن

تا مدت ها اذیت بودم

بنظرم برو یه پرنده ی دیگه بخر

کارشون درست نبوده سعی کن حواست را با درس خوندن از این موضوع پرت کنی بحث ایندته این چند روز را بچسب به درس میدونم شرایطت سخته اما چاره ای نیست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عزیزم کاش می ذاشتن بعد کنکور

این همه مدت نگه شون داشتیم هیچ اتفاقی نیوفتاد و ضرورتیم نبود ب فروختنشون نمیدونم یهو بحثش پیش اومد و دیگه ب مخالفتای منم توجه نکردن

حتی توسطشون مسخره ام شدم چون بخاطر ۲ تا حیونن با ۱۸ سال سن گریه کردم..