2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

118 بازدید | 14 پست

سلام خانماکسی ازرشت هست میخوام بدونم زایمان طبیعی توبیمارستان های دولتی رشت مثل الزهراورسول اکرم چه جوریه؟پرسنل خوبن؟چون دردوخودم دارم میکشم زورم میادبرم بیمارستان خصوصی دکترمم فقط توبیمارستان خصوصی هستش!

امیدت فقط به اون بالایی باشه

عزیزم من کرجم ولی همه بیمارستای دولتی رایگانه طبیعی من شصت هزار تومن فقط هزینه وسایل لازم تو بیمارستانو دادم واقعا هم واسه طبیعی لازم نیست بری خصوصی چون کار خاصی نمیکنن 

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کرجم ولی همه بیمارستای دولتی رایگانه طبیعی من شصت هزار تومن فقط هزینه وسایل لازم تو بیمارست ...

ممنونم عزیزم بیمه تامین اجتماعی بودی؟من فقط بیمه سلامت دارم

دردو خودت میکشی اما وجود ی ماما باتجربه کنارت و کمک کردنت خیلی ی ی مهمه    ک تو دولتی نیست ...

من تمام کلاسای بارداری رورفتم ومرحله به مرحلهشوبلدم فقط اخلاق پرسنل برام مهمه که خوب باشن

من تمام کلاسای بارداری رورفتم ومرحله به مرحلهشوبلدم فقط اخلاق پرسنل برام مهمه که خوب باشن

ی حقیقتیه عزیزم  دولتی رسیدگی ندارن و جوری بامریض برخورد میکنن ک انگار مفت برامون کار میکنن درصورتی ک تمام کمال از بیمه هزینه هارو میگیرن    اگه دولتی میری ی ماما خصوصی باخودت ببر نهایت 200 تومن اما ارزش داره و کنارته مخصوص 

بچه هامن بارداربودم امپول میخواسم بزنم رفتم درمونگاه ساعت یک شب.به پرستاره گفتم اروم بزن  گفت ساعت یک نصفه شب اومدی یچیزیم میخوای من😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ن مازندران.دولتی همه یکی

آخه من تعریف بیمارستان دولتی مخصوصاالزهراروخیلی شنیدم چون میگن هرزایوتویه اتاق کاملامجزاباتخت کودک وتوهمون اتاق زایمان میکنه وهمش ازاول تاآخردوتاانتربالاسرشن که مدام وضعییتشوچک میکنن نمیدونم والله

زایمان تو بیمارستلن دولتی واقعا ریسکه

اون موقع تو. حال خودت نیستی

واقعا نیاز. به یه مراقب دلسوز داری

اینجا یه خانمی هم بود که کفت سخت پذریشش کردن گگفتن تا چهار سانت نشدی پذیرش نمیکنیم و خیلی درد. کشیده بود

ولی خصوصی زود پذیرش میکنن و. تحت نظری

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
آخه من تعریف بیمارستان دولتی مخصوصاالزهراروخیلی شنیدم چون میگن هرزایوتویه اتاق کاملامجزاباتخت کودک و ...

خواهرم سال نوداونجازایمان کردازاین خبرانبود الان نمیدونم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ممنونم عزیزم بیمه تامین اجتماعی بودی؟من فقط بیمه سلامت دارم

بله تامین اجتماعی بودم‌ولی همه بیمه ها زایمان طبیعی رایگانه

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍