meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 عنوان زایمان طبیعی 118 بازدید | 14 پست سلام خانماکسی ازرشت هست میخوام بدونم زایمان طبیعی توبیمارستان های دولتی رشت مثل الزهراورسول اکرم چه جوریه؟پرسنل خوبن؟چون دردوخودم دارم میکشم زورم میادبرم بیمارستان خصوصی دکترمم فقط توبیمارستان خصوصی هستش! امیدت فقط به اون بالایی باشه 1397/03/24 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parastuuu عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 4938 عزیزم من کرجم ولی همه بیمارستای دولتی رایگانه طبیعی من شصت هزار تومن فقط هزینه وسایل لازم تو بیمارستانو دادم واقعا هم واسه طبیعی لازم نیست بری خصوصی چون کار خاصی نمیکنن فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
الی1368 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2313 دردو خودت میکشی اما وجود ی ماما باتجربه کنارت و کمک کردنت خیلی ی ی مهمه ک تو دولتی نیست فقط میندازن رو تختو میرن من تهرانم اما میدونم دولتی دولتیه
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 عزیزم من کرجم ولی همه بیمارستای دولتی رایگانه طبیعی من شصت هزار تومن فقط هزینه وسایل لازم تو بیمارست ... ممنونم عزیزم بیمه تامین اجتماعی بودی؟من فقط بیمه سلامت دارم امیدت فقط به اون بالایی باشه
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 دردو خودت میکشی اما وجود ی ماما باتجربه کنارت و کمک کردنت خیلی ی ی مهمه ک تو دولتی نیست ... من تمام کلاسای بارداری رورفتم ومرحله به مرحلهشوبلدم فقط اخلاق پرسنل برام مهمه که خوب باشن امیدت فقط به اون بالایی باشه
الی1368 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 2313 من تمام کلاسای بارداری رورفتم ومرحله به مرحلهشوبلدم فقط اخلاق پرسنل برام مهمه که خوب باشن ی حقیقتیه عزیزم دولتی رسیدگی ندارن و جوری بامریض برخورد میکنن ک انگار مفت برامون کار میکنن درصورتی ک تمام کمال از بیمه هزینه هارو میگیرن اگه دولتی میری ی ماما خصوصی باخودت ببر نهایت 200 تومن اما ارزش داره و کنارته مخصوص
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7589 ممنونم عزیزم بیمه تامین اجتماعی بودی؟من فقط بیمه سلامت دارم من دولتی بودم اگ بارداربشم دوباره خدابخوادمیرم خصوصی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 من دولتی بودم اگ بارداربشم دوباره خدابخوادمیرم خصوصی تورشت؟ امیدت فقط به اون بالایی باشه
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7589 بچه هامن بارداربودم امپول میخواسم بزنم رفتم درمونگاه ساعت یک شب.به پرستاره گفتم اروم بزن گفت ساعت یک نصفه شب اومدی یچیزیم میخوای من😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7589 تورشت؟ ن مازندران.دولتی همه یکی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 ن مازندران.دولتی همه یکی آخه من تعریف بیمارستان دولتی مخصوصاالزهراروخیلی شنیدم چون میگن هرزایوتویه اتاق کاملامجزاباتخت کودک وتوهمون اتاق زایمان میکنه وهمش ازاول تاآخردوتاانتربالاسرشن که مدام وضعییتشوچک میکنن نمیدونم والله امیدت فقط به اون بالایی باشه
روزالین عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 1017 زایمان تو بیمارستلن دولتی واقعا ریسکهاون موقع تو. حال خودت نیستیواقعا نیاز. به یه مراقب دلسوز داریاینجا یه خانمی هم بود که کفت سخت پذریشش کردن گگفتن تا چهار سانت نشدی پذیرش نمیکنیم و خیلی درد. کشیده بودولی خصوصی زود پذیرش میکنن و. تحت نظری مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7589 آخه من تعریف بیمارستان دولتی مخصوصاالزهراروخیلی شنیدم چون میگن هرزایوتویه اتاق کاملامجزاباتخت کودک و ... خواهرم سال نوداونجازایمان کردازاین خبرانبود الان نمیدونم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 خواهرم سال نوداونجازایمان کردازاین خبرانبود الان نمیدونم من ازکسایی که حداقل یه سال پیش زایمان کردن پرسیدم امیدت فقط به اون بالایی باشه
parastuuu عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 4938 ممنونم عزیزم بیمه تامین اجتماعی بودی؟من فقط بیمه سلامت دارم بله تامین اجتماعی بودمولی همه بیمه ها زایمان طبیعی رایگانه فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍