2777
2789
عنوان

همسر یا فرزند

391 بازدید | 48 پست

دو هفته ای هست ک کار همسرم سنگین تر شده؛ شب ها ساعت ۸ میاد و هشت و نیم میخوابه نه صحبتی نه حرفی نه حتی حال و احوالی؛ بچه ای که منتظره تا باباش بیاد؛ و از صبح با وجود کار بیرون و درگیری همه مسیولیت ها با منه؛

امشب بعد از اومدنش به محض ورود بعد از سلام شروع کرد غر زدن چرا مبل این وسطه چرا کارات اینجوریه چرا یه کارو تموم نمیکنی بری سراغ کار بعدی با هر زور و ضربی بود زیر ۵ دقیقه سفره شام رو پهن کردم و خواست اخبار ببینه که بچه گریه کرد من شبکه پویا میخوام من حتا وسط شام از جام بلند شدم بچه رو ببرم تو اتاق سرگرمش کنم گفتم من الان حل میکنم که بچه گریه میکرد و همسر منم شروع کرد به داد و بیداد و دعوا و وسط شام رفت گرفت خوابید و منی که از صبح میدوعیدم به این نیم ساعت برسم..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب خسته هست امانبایدمحبت شوازتووبچه اش دریغ کنه توهم بهونه دستش نده بچه هم گناهی نداره خسته چه میدون ...

اینارو خو خودمون بلدیم مردا بلد نیستن

ن با حرف ن هیچی درست نمیشن دیگه

فقط کار کار کار

کاش شوهر من زبون باز بود خیانتم میکرد ب منم محبت میکرد

اما متاسفانه ی تراکتور وادم اهنیه ک هیچ زنی براش جذاب نی حتی هیزم نی چ برسه خیانت کار .دوس دارم احساساتی وزبون باز وشوخ طبع باشه

🤎M🤎

خب خسته هست امانبایدمحبت شوازتووبچه اش دریغ کنه توهم بهونه دستش نده بچه هم گناهی نداره خسته چه میدون ...

محبت نخواستم اصلا حدقل شام میخوردی؛ بخدا من دنبال چیزی نبودم

دلم برا بچم سوخت هی میگفت بابا کی میاد بابا کی میاد

من تو ذهن بچم خیلی احترام ثبت کردم برای پدرش

همسر من وقتی از سرکار میاد انتظار داره جلوش دائم خم و راست بشم و مثل یه مهمان ویژه میزبانی کنم ولی من محلش نمیدم مثلا چای درست میکنم ولی بهش میگم دوست دارم چایی از دست تو بخورم

یا شام آماده میکنم میگم سفره بندازه و وسایلا رو با پسرم بذاره توو سفره و بعد هم سفره رو جمع کنن تا من ظرف بشورم

خلاصه خیلی محلش نمیذارم مثلا دراز میکشه جلو تلویزیون و میگه کنترل و بده من میگم الان میدم و ولی نمیدم ومیرم سراغ کار خودم تا خودش مجبور بشه برداره😆

عزیزم عیبی نداره درکش کن خستس

امروز شوهر منم انقدر ک خسته بود باور میکنی همون یکساعتی هم ک خونه بود دیدم اعصاب نداره بچه ها رو بردم بیرون ک یکم استراحت کنه بعدم ک شامشو دادم رفتش باز سرکار ازخستگی ب زمین و زمان گیر میداد بمیرم براش

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕