2777
2789
عنوان

راز عاشق شدن

77 بازدید | 12 پست

اونایی که تجربه دارین تو رابطه چجوری بودین که یه پسر خیلیوابسته و عاشق شده؟

یسریا میگن باید بی محلی کنی دست نیافتنی باشی

یسریام میگن با محبت و خوب بودن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر پسر خوب باشه باید بهش توجه کنی اگر بی محلی کنی ولت میکنه میره

پسر خوبیه ولی یه مدت افتاده بود دنبال اکسش که اصلا محل سگ به این نمیداد بخاطر این فکر کردم شاید باید خودتو بی میل نشون بدی

من عشق اولم واقعا عاشقانه دوستم داشت واسم کلی چیز میز میخرید یه کشور دیگه بود با اینکه اومدنش به ایران مشکل بود قاچاقی ریسک میکرد و میومد که من و ببینه

دو سال باهم بودیم توو این دوسال کل فک و فامیلش و فرستاد محل کار پدرم که اجازه بده بیان خواستگاری ولی پدرم راضی نشد و آخرش هم با بی معرفتی من همه چی تموم شد

ولی چند سال پیش شنیدم هنوز ازدواج نکرده

پسر خوبیه ولی یه مدت افتاده بود دنبال اکسش که اصلا محل سگ به این نمیداد بخاطر این فکر کردم شاید باید ...

پسرها دنبال توجه و احترامن

اگر اونها را مدیر در نظر بگیری بیشتر وابسته میشند بهت

اگر خودت را مدیر در نظر بگیری و بی محلی کنی.دیر یا زود ولت میکنن میرن

خیلی ساده ولی مرتب و تمیز و خوش خنده

همیشه میگفت وقتی نگات میکنم غم دنیا رو فراموش میکنم

البته اینم بگم خدا یه لطفی در حقم کرده که چهره م خوش رو هست و خیلی ها تا حالا بهم گفتن که انرژی میدم بهشون