2777
2789
عنوان

عین سگ پشیمونم

89 بازدید | 12 پست

یه آقایی اومد خواستگاری من

بار اول تو جلسه خواستگاری دیدمش

بعد از اون قرار شد باهم آشنا بشیم

دیگه از اونجا شروع شد

24 ساعتها باهم چت می کردیم

هر روز باهم بیرون باشیم

خیلی باهم صمیمی شدیم خیلی

ولی من خیلی روش حساس بودم

هر روز بهش غر می زدم

که چرا جواب منو دیر دادی چرا زنگ زدم جواب ندادی

گیر های این مدلی

با لحن بد و طلبکارانه

بار آخر پیام داد که تو آرامش رو از من گرفتی و همه چیزو تموم کرد کاش لال شده بودم

اینم گفت که چرا مامانت از مامانم سوال های مالی می کنه (دانشجو بود و درآمدش صفر بود )

چرا با مامان من مشکلی داری (من گفته بودم نمی تونم با مادرت تو یه خونه زندگی بکنم )

چرا بابات با من سره جنگ داره (بابام بهش گفته بود دوتایی حق ندارید برید بیرون)

حالا دلم می خواد بهش پیام بدم بهش بگم یه فرصت دیگه به من بده می خوام براش جبران بکنم

من غرغرو نیستم به خدا من رو اون حساس بودم

خوب

مادرت که کارش درست بوده

یعنی چی سوال مادر نپرسن !!!

بگو پس فقط با اونجات میخوای زن بگیری !؟؟

که چی با چه امیدی اومده خواستگاری پس

دوم

اینکه گفتی با مادرت زندگی نمیکنم درسته

یه شرطی براش گذاشتی کاملا درست

سوم پدرت درست گفته

هر قدر دختر دوری کنه در دسترس نباشه خواستنی تر میشه

چیه ۲۴ ساعته چت و ...

ادم زده میشه از طرف

هیچی نمیمونه برا کنجکاوی برای کنکاش طرف

بعد از حرف زدن اقا مشخصه عقلرس نیست

کلا عقلش نرسیده شمشیرو از رو بسته

که چی درباره ودر مادرت با این لحن حرف زده!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور میتونی با کسی که هیچ درآمدی نداره بگذرونی؟ به نظرم این آدم اصلا صلاحیت ازدواج و رابطه نداشته

«راز عشقش که پس پرده دل است نهان با دف و چنگ عیان بر سر بازار کنم»امید، نقطه شروع تغییرم بود؛ گذشتم سخت بود، اما آیندم رو خودم ساختم.🌱

اصلا شرایطشم خوب نبوده ول کنبعدم غرغرو هستی دیگه چه آشنایی چه نامزدی چه ازدواج قراره بوده حساس باشی ...

اگه دوباره برگرده تحت هیچ شرایطی غر نمی زنم

من غرغرو نیستم

فقط رو اینکه جوابمو نده یا دیر بده حساس بودم

اگه دوباره برگرده تحت هیچ شرایطی غر نمی زنم من غرغرو نیستم فقط رو اینکه جوابمو نده یا دیر بده حساس ب ...

الان اصرارشم بکنی حسمیکنه تحت تاثیر احساسات قرار گرفتی فقط میخوای که بشه مردا خیلی منطقی ترن ،رفتارت عوض کن ،بهش بگو متوجه رفتارت شدی و بعدم بهش محل نده سنگین باش بخدا حس کنه با حس نیاز میری سمتش راهشو کلا کج میکنه

چطور میتونی با کسی که هیچ درآمدی نداره بگذرونی؟ به نظرم این آدم اصلا صلاحیت ازدواج و رابطه نداشته

قرار بود تا پنج سال دیگه که درسش تموم بشه عقد کرده بمونیم

دانشجو پزشکی بود