2777
2789
عنوان

ازمایش خون

279 بازدید | 61 پست

سلام.کسی میدونه چند وقت بعد از نزدیکی میشه ازمایش خون بدیم برای نتیجه؟!

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بعد موعدت .من قبلش دادم با اینکه بی بی چکام مثبت میشد آزمایشم منفی شد😐

مرسی.حالا خیلی مونده به پریودم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

البته حتما ایراد از آزمایشگاهم بود ولی بزاری بعد پری و مثبت شدن بی بی چک بری خیلی بهتره . دیدن جواب منفی آزمایش خیلی حس بدیه

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
البته حتما ایراد از آزمایشگاهم بود ولی بزاری بعد پری و مثبت شدن بی بی چک بری خیلی بهتره . دیدن جواب ...

اره واقعا

بزار بعد موعدت .من قبلش دادم با اینکه بی بی چکام مثبت میشد آزمایشم منفی شد😐

بالاخره مثبت بود يانه باردار بودي

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
پریسا جون اولیه؟ چه مدته تو اقدامی؟ چند سالته؟

بله.۲۳ سال.۴ ساله ازدواج کردم اما تا حالا اقدام نداشتم