2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

۱۰۰ تا صندلی داریم ۵ تاش واسه ۵ درصدی هاست

۲۵ تاش واسه ۲۵ درصدی ها

از باقی ۲۸ تا واس منطقه ۲ ها

۲۷ تا فکر کنم منطقه ۳

باقی ک میشه ۱۵ تا وایه منطقه ۱

تا جایی که یادمه اینطوری تقسیم بندی میشه

INFP🪷

اینو کسی میگه که خودش ۵٪ داشته باشهیا ام که بی سوادیبرو کارنامه ببین میفهمی رتبه رو همون ۵٪ ام جا به ...

شما خیلی بی ادبی پدر من پنج درصد داره تاثیری ندیدم جایی حتی برای دانشگاه هم گفتن باید بالا ۲۵ درصد باشی که یک سوم شهریه کم بشه

۱۰۰ تا صندلی داریم ۵ تاش واسه ۵ درصدی هاست ۲۵ تاش واسه ۲۵ درصدی ها از باقی ۲۸ تا واس منطقه ۲ ها ۲۷ ت ...

مرسی دمت گرم بالاخره یکی درست گفت

البته تعداد صندلی های منطقه ها رو مطمئن نیستم ، میدونم بسته به تعداد شرکت کننده هاشون تقسیم میشه و سهم منطقه یک همیشه کمتره

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

شما خیلی بی ادبی پدر من پنج درصد داره تاثیری ندیدم جایی حتی برای دانشگاه هم گفتن باید بالا ۲۵ درصد ب ...

من تاثیرشو پارسال دیدم که یکی هم رتبه من رفته داره دندون میخونه

درکل لعنت به سهمیه

همین

زر زدههیچوقت نمیاد ۵۰۰ کنه ۶۰۰مگه تخفیف لباسهبرو کارنامه ببین من هرچه قدر توضیح بدم برات نمیشههدفت چ ...

رياضی

پادسال ۱۳ هزار سدم اعمال نکروم گفتمساید بدون سهمیه و عذاب وجدان رفتمیچیزی

امسال اعمال کردم

معدلم دونمره بیشتر از پارسال شد